Cumhurbaşkanının Ordu ziyaretine ilişkin tedbirler görüşüldü

BÖLGE GÜNDEMİ 17.06.2018 - 10:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1526+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanının Ordu ziyaretine ilişkin tedbirler görüşüldü

Ordu Valisi Seddar Yavuz başkanlığında yapılan toplantıda, 18 Haziran 2018 tarihinde Ordu’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin alınması gereken tedbirler görüşüldü.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Daha önce gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimine yönelik alınması gereken tedbirleri defaten görüşmüştük. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 18 Haziran günü ilimizi şereflendirecek. Bu vesileyle kamu kurum ve kuruluşlarımızın kendi görev alanı ile ilgili konularda alması gereken tedbirleri görüşmek bir araya geldik. Kurumlarımızın, yapmaları gereken işleri ve almaları gereken tedbirleri hassasiyetle takip etmelerini sonuçlandırmalarını bekliyoruz." dedi. Cumhurbaşkanının ilimizi ziyareti programında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini isteyen Vali Yavuz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize gelişi, bizim için onur ve şeref meselesidir. Bu şehir, Sayın Cumhurbaşkanımızı, şanına yakışır bir şekilde karşılayacak ve uğurlayacaktır. Biz de gerekli her türlü tedbiri alacağız. Herhangi bir eksiklik, aksaklığa meydan vermeden inşallah bu ziyaretin iyi geçmesini sağlayacağız.” diye konuştu. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları Ekrem Yaman, Adem Öztürk, Turgut Subaşı, Bayram Gale, Ahmet Arık, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer ve daire müdürleri katıldı.   
Ordu Valisi Seddar Yavuz başkanlığında yapılan toplantıda, 18 Haziran 2018 tarihinde Ordu’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Daha önce gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimine yönelik alınması gereken tedbirleri defaten görüşmüştük. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 18 Haziran günü ilimizi şereflendirecek. Bu vesileyle kamu kurum ve kuruluşlarımızın kendi görev alanı ile ilgili konularda alması gereken tedbirleri görüşmek bir araya geldik. Kurumlarımızın, yapmaları gereken işleri ve almaları gereken tedbirleri hassasiyetle takip etmelerini sonuçlandırmalarını bekliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanının ilimizi ziyareti programında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini isteyen Vali Yavuz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize gelişi, bizim için onur ve şeref meselesidir. Bu şehir, Sayın Cumhurbaşkanımızı, şanına yakışır bir şekilde karşılayacak ve uğurlayacaktır. Biz de gerekli her türlü tedbiri alacağız. Herhangi bir eksiklik, aksaklığa meydan vermeden inşallah bu ziyaretin iyi geçmesini sağlayacağız.” diye konuştu.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları Ekrem Yaman, Adem Öztürk, Turgut Subaşı, Bayram Gale, Ahmet Arık, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer ve daire müdürleri katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.