Cumhurbaşkanı Teşekkür İçin Ordu’ya Geliyor

SİYASET (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 02.05.2019 - 15:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2290+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Teşekkür İçin Ordu’ya Geliyor

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin 26-27-28 Nisan tarihleri arasında Ankara/Kızılcahamam’da yapılan 28.İstişare ve eğitim toplantısını değerlendirdi. Başkan Tomakin, Ordu açısından çok yararlı görüşmeler yaptıklarını belirtti.
Başkan Tomakin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘la Ordu’ya davet ettim. Kendileri Ordulu gönüldaşlarıma kalbi selamlarımı söylememi ve 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde başarı sırasına göre teşekkür ziyaretleri yapacağını ve buna Ordu’nun da dahil olduğunu söyledi dedi.   Başkan Tomakin, ayrıca Ordu’nun seçim başarısı dolayısıyla kampta ilgi odağı olduğunu ifade ederek, “Kumru İlçemiz Büyükşehirler arasında 3. Oldu ve Cumhurbaşkanımızdan ödül aldı, Ordu ilimiz ise Büyükşehir Belediyeleri arasında 10. oldu. Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva’ya Kumrulular adına, Ordulular adına verilen Ödül töreninde Cumhurbaşkanımızla bir daha görüşme fırsatı bulduk. Cumhurbaşkanımız, Hilmi Güler beyle bize Ordu’da her türlü entrikalara rağmen seçimi kazandınız diyerek bizlere Ordu adına bir kez daha teşekkür ettiler diye konuştu. Başkan Tomakin, son olarak şunları söyledi: “Kampta Genel Başkan Vekilimiz Ordu’muzun değeri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile görüşme yaptık. Teşkilatımızı ve Ordu’yu masaya yatırdık. Kendileri ile enine boyuna istişare ettik. Kısa zamanda meyvelerini alacağımız çok yararlı görüşme oldu. Sayın Numan Kurtulmuş gibi saygın bir devlet adamının hemşehrimiz olmasından bir kez daha onur ve gurur duyduk.”
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin 26-27-28 Nisan tarihleri arasında Ankara/Kızılcahamam’da yapılan 28.İstişare ve eğitim toplantısını değerlendirdi. Başkan Tomakin, Ordu açısından çok yararlı görüşmeler yaptıklarını belirtti.

Başkan Tomakin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘la Ordu’ya davet ettim. Kendileri Ordulu gönüldaşlarıma kalbi selamlarımı söylememi ve 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde başarı sırasına göre teşekkür ziyaretleri yapacağını ve buna Ordu’nun da dahil olduğunu söyledi dedi.

 

Başkan Tomakin, ayrıca Ordu’nun seçim başarısı dolayısıyla kampta ilgi odağı olduğunu ifade ederek, “Kumru İlçemiz Büyükşehirler arasında 3. Oldu ve Cumhurbaşkanımızdan ödül aldı, Ordu ilimiz ise Büyükşehir Belediyeleri arasında 10. oldu. Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva’ya Kumrulular adına, Ordulular adına verilen Ödül töreninde Cumhurbaşkanımızla bir daha görüşme fırsatı bulduk. Cumhurbaşkanımız, Hilmi Güler beyle bize Ordu’da her türlü entrikalara rağmen seçimi kazandınız diyerek bizlere Ordu adına bir kez daha teşekkür ettiler diye konuştu.

Başkan Tomakin, son olarak şunları söyledi: “Kampta Genel Başkan Vekilimiz Ordu’muzun değeri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile görüşme yaptık. Teşkilatımızı ve Ordu’yu masaya yatırdık. Kendileri ile enine boyuna istişare ettik. Kısa zamanda meyvelerini alacağımız çok yararlı görüşme oldu. Sayın Numan Kurtulmuş gibi saygın bir devlet adamının hemşehrimiz olmasından bir kez daha onur ve gurur duyduk.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.