Cezaevinden tahliye edilen başkan dehşet saçtı

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.03.2020 - 09:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2375+ kez okundu.
 

Cezaevinden tahliye edilen başkan dehşet saçtı

Ordu’da 20 gün önce muhasebecisini ayağından vuran eski belediye başkanı, cezaevinden tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldıktan sonra bu kez 2 kişiyi öldürüp, intihar etti.
Olay, Kabadüz ilçesinde eski belediye başkanı Orhan Aktaş’a ait akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Orhan Aktaş, eski çalışanı olduğu öğrenilen Şener Dursun’u akaryakıt istasyonuna çağırdı. Aktaş, istasyona gelen Şener ve eşi Halime Dursun, henüz belirlenemeyen nedenle tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Dursun çifti olay yerinde hayatını kaybetti, ağır yaralanan Orhan Aktaş, Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Aktaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 20 gün önce akrabalarını rehin alıp bir kişiyi yaralamıştı Öte yandan 2009-2014 yılları arasında Ordu’nun Kabadüz ilçesinde belediye başkanı olarak görev yapan Orhan Aktaş, 4 Mart tarihinde ilçeye bağlı Başköy Mahallesi’ndeki evinde eski muhasebecisi Tayfun Ç.’yi tabancayla yaralayıp, eşi ve bir akrabasını da rehin almıştı. İkna çalışmaları sonucu gözaltına alınarak, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Orhan Aktaş’ın, avukatının itirazı üzerine tutuksuz yargılanmasına karar verildiği öğrenildi. Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Ordu’da 20 gün önce muhasebecisini ayağından vuran eski belediye başkanı, cezaevinden tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldıktan sonra bu kez 2 kişiyi öldürüp, intihar etti.

Olay, Kabadüz ilçesinde eski belediye başkanı Orhan Aktaş’a ait akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Orhan Aktaş, eski çalışanı olduğu öğrenilen Şener Dursun’u akaryakıt istasyonuna çağırdı. Aktaş, istasyona gelen Şener ve eşi Halime Dursun, henüz belirlenemeyen nedenle tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Dursun çifti olay yerinde hayatını kaybetti, ağır yaralanan Orhan Aktaş, Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Aktaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

20 gün önce akrabalarını rehin alıp bir kişiyi yaralamıştı

Öte yandan 2009-2014 yılları arasında Ordu’nun Kabadüz ilçesinde belediye başkanı olarak görev yapan Orhan Aktaş, 4 Mart tarihinde ilçeye bağlı Başköy Mahallesi’ndeki evinde eski muhasebecisi Tayfun Ç.’yi tabancayla yaralayıp, eşi ve bir akrabasını da rehin almıştı. İkna çalışmaları sonucu gözaltına alınarak, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Orhan Aktaş’ın, avukatının itirazı üzerine tutuksuz yargılanmasına karar verildiği öğrenildi.

Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.