Cezaevi Firarisi Çarşamba'da Yakalandı

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 22.01.2020 - 21:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2398+ kez okundu.
 

Cezaevi Firarisi Çarşamba'da Yakalandı

Ordu Cezaevinden firar eden bir kişi Çarşamba'da yakalandı.
  Ordu’daki cezaevinden geçen yıl 15 Ekim’de firar eden ve hakkında 4 suçtan daha yakalama kararı olan M.Ç’nin (21) Yukarı Dikencik Mahallesi’ndeki bir adreste bulunduğunun belirlenmesi üzerine, jandarma ekiplerince buraya operasyon düzenlendi. Kaçmaya çalışırken yakalanan M.Ç, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlik tarafından cezaevine gönderildi.
Ordu Cezaevinden firar eden bir kişi Çarşamba'da yakalandı.

 

Ordu’daki cezaevinden geçen yıl 15 Ekim’de firar eden ve hakkında 4 suçtan daha yakalama kararı olan M.Ç’nin (21) Yukarı Dikencik Mahallesi’ndeki bir adreste bulunduğunun belirlenmesi üzerine, jandarma ekiplerince buraya operasyon düzenlendi.

Kaçmaya çalışırken yakalanan M.Ç, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlik tarafından cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.