Ceza yerine fındık

BÖLGE GÜNDEMİ 11.04.2018 - 09:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2206+ kez okundu.
 

Ceza yerine fındık

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu mevkiinde trafik uygulaması yapıldı.
Ünye Emniyet Müdürlüğünce yapılan uygulamalarda araç sürücülerine fındık ve çikolata ikram edilerek uyarılarda bulunuldu. Uygulama kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, araç sürücülerine uyarılarda bulunarak ‘Ceza Yeme Fındık Ye’ sloganıyla çikolata ve kavrulmuş fındık ikram etti. Emniyet Müdürlüğünce Polis Haftası kapsamında düzenlenen trafik uygulama etkinliğine, Orman İşletme Müdürü Aşkın Ozan Aydın ve Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek’te destek verdi. “Araç Sürücüleri Uygulamadan Memnun” Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında Ünye Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği trafik uygulamasından memnun olduklarını ifade eden araç sürücüleri duygularını şu şekilde ifade etti: “Polis haftasının tüm polislerimize hayırlı olmasını dilerim, memleketimizin ve bizlerin güvenliği için görev yapıyorlar. Ahirete intikal eden şehit polislerimize de Allah’tan rahmet dilerim. Vatana millete hayırlı olsun, arkadaşlarımı her zaman kutlarım, her zaman yanındayım. İyi çalışmalar ve başarılar diliyorum, halkın içinde olduklarından dolayı da memnun oldum. Polis haftası dolayısıyla arkadaşlarımız için beklentimiz de, özlük haklarımızın verilmesini isteriz. Polislerimiz olmasa memleketin durumu kötü, hepsine teşekkür ediyoruz, gayet güzel bir uygulama” dediler. “Ceza Yeme Fındık Ye” Araç sürücülerine Fındık ve çikolata ikram ederek, ceza yemeyin fındık yiyin diyen İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu:  “Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz ve Ünye Emniyet Müdürlüğümüzün sloganı olan ‘Ceza Yeme Fındık Ye’ sloganı doğrultusunda Ünyeli sürücü kardeşlerimize fındık ve çikolata dağıttık bugün. Aldığımız tepkiler gayet çok olumluydu, sürücülerimiz çok memnun oldular. Bizde yaptığımız işin çok iyi olduğunu değerlendiriyoruz. Ünye’mize, halkımıza, sürücülerimize hayırlı olsun, kazasız belasız kurallara uygun davranmalarını temenni ediyoruz. Araç sürücülerine araçlarını kullanırken dikkatli olmalarını, özellikle trafik kurallarına uymalarını, abartılı şekilde kanunların men ettiği aksesuarları kullanmamalarını tavsiye ediyoruz” diyerek sürücülere uyarılarda bulundu. Gölevi mahallesinde düzenlenen trafik uygulama etkinliği kapsamında Emniyet Müdür Aksu’nun yanı sıra Şoförler Odası Başkanı Şimşek ve Orman İşletme Müdür Aydın tarafından da sürücülere fındık ve çikolata ikramı yapıldı.  
Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu mevkiinde trafik uygulaması yapıldı.

Ünye Emniyet Müdürlüğünce yapılan uygulamalarda araç sürücülerine fındık ve çikolata ikram edilerek uyarılarda bulunuldu.

Uygulama kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, araç sürücülerine uyarılarda bulunarak ‘Ceza Yeme Fındık Ye’ sloganıyla çikolata ve kavrulmuş fındık ikram etti.

Emniyet Müdürlüğünce Polis Haftası kapsamında düzenlenen trafik uygulama etkinliğine, Orman İşletme Müdürü Aşkın Ozan Aydın ve Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek’te destek verdi.

“Araç Sürücüleri Uygulamadan Memnun”

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında Ünye Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği trafik uygulamasından memnun olduklarını ifade eden araç sürücüleri duygularını şu şekilde ifade etti:

“Polis haftasının tüm polislerimize hayırlı olmasını dilerim, memleketimizin ve bizlerin güvenliği için görev yapıyorlar. Ahirete intikal eden şehit polislerimize de Allah’tan rahmet dilerim.

Vatana millete hayırlı olsun, arkadaşlarımı her zaman kutlarım, her zaman yanındayım. İyi çalışmalar ve başarılar diliyorum, halkın içinde olduklarından dolayı da memnun oldum. Polis haftası dolayısıyla arkadaşlarımız için beklentimiz de, özlük haklarımızın verilmesini isteriz.

Polislerimiz olmasa memleketin durumu kötü, hepsine teşekkür ediyoruz, gayet güzel bir uygulama” dediler.

“Ceza Yeme Fındık Ye”

Araç sürücülerine Fındık ve çikolata ikram ederek, ceza yemeyin fındık yiyin diyen İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu:

 “Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz ve Ünye Emniyet Müdürlüğümüzün sloganı olan ‘Ceza Yeme Fındık Ye’ sloganı doğrultusunda Ünyeli sürücü kardeşlerimize fındık ve çikolata dağıttık bugün. Aldığımız tepkiler gayet çok olumluydu, sürücülerimiz çok memnun oldular. Bizde yaptığımız işin çok iyi olduğunu değerlendiriyoruz. Ünye’mize, halkımıza, sürücülerimize hayırlı olsun, kazasız belasız kurallara uygun davranmalarını temenni ediyoruz. Araç sürücülerine araçlarını kullanırken dikkatli olmalarını, özellikle trafik kurallarına uymalarını, abartılı şekilde kanunların men ettiği aksesuarları kullanmamalarını tavsiye ediyoruz” diyerek sürücülere uyarılarda bulundu.

Gölevi mahallesinde düzenlenen trafik uygulama etkinliği kapsamında Emniyet Müdür Aksu’nun yanı sıra Şoförler Odası Başkanı Şimşek ve Orman İşletme Müdür Aydın tarafından da sürücülere fındık ve çikolata ikramı yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.