Çevreyolu yılbaşında açılıyor

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.10.2018 - 13:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2339+ kez okundu.
 

Çevreyolu yılbaşında açılıyor

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Çevreyolu’nun en geç yılsonuna kadar ilk etabının açılacağını belirterek, “Bu yolun gecikmesi sebebiyle şehir içi trafikte ciddi sıkıntı oluştu” dedi.
BİRİNCİ ÖNCELİK ÇEVRE YOLU   Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği (ORDUSİAD) tarafından düzenlenen yemek programına katıldı. Vali Yavuz, birinci önceliklerinin Ordu Çevreyolu projesinin bitirerek hizmete açmak olduğunu söyledi. Yavuz, “Bu yolda bilindiği üzere elde olmayan sebeplerle gecikme yaşandı. Birkaç kez heyelan yaşandı. Şu anda orada beton kazık çakıyoruz. En geç yılsonunda yolun ilk etabını tamamlayarak açacağız. Bu yolun gecikmesi sebebiyle şehir içi trafikte ciddi sıkıntı oluştu” diye konuştu.   YÜZDE 97’LİK BÖLÜMÜ TAMAMLANDI   Yapımına 2012 yılında başlanan, gidiş geliş toplam uzunluğu 21.4 kilometre olan Ordu Çevre Yolu’nun 10.7 kilometrelik birinci etabının yüzde 97’lik bölümü tamamlandı. Fatsa- Altınordu Çevre Yolu’nun Perşembe Kavşağı’ndan başlayan ve Terzili Mahallesi sınırları içerisinden geçerek sahil yoluna bağlanacak olan birinci etapta toplam uzunluğu 6.5 kilometre olan 3 adet çift tünel, uzunluğu 44 metre olan bir köprü, uzunluğu 2,5 km olan 5 adet çift köprü, 2 tanesi köprülü olmak üzere 6 adet kavşak bulunuyor. 
Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Çevreyolu’nun en geç yılsonuna kadar ilk etabının açılacağını belirterek, “Bu yolun gecikmesi sebebiyle şehir içi trafikte ciddi sıkıntı oluştu” dedi.

BİRİNCİ ÖNCELİK ÇEVRE YOLU

 

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği (ORDUSİAD) tarafından düzenlenen yemek programına katıldı. Vali Yavuz, birinci önceliklerinin Ordu Çevreyolu projesinin bitirerek hizmete açmak olduğunu söyledi. Yavuz, “Bu yolda bilindiği üzere elde olmayan sebeplerle gecikme yaşandı. Birkaç kez heyelan yaşandı. Şu anda orada beton kazık çakıyoruz. En geç yılsonunda yolun ilk etabını tamamlayarak açacağız. Bu yolun gecikmesi sebebiyle şehir içi trafikte ciddi sıkıntı oluştu” diye konuştu.

 

YÜZDE 97’LİK BÖLÜMÜ TAMAMLANDI

 

Yapımına 2012 yılında başlanan, gidiş geliş toplam uzunluğu 21.4 kilometre olan Ordu Çevre Yolu’nun 10.7 kilometrelik birinci etabının yüzde 97’lik bölümü tamamlandı. Fatsa- Altınordu Çevre Yolu’nun Perşembe Kavşağı’ndan başlayan ve Terzili Mahallesi sınırları içerisinden geçerek sahil yoluna bağlanacak olan birinci etapta toplam uzunluğu 6.5 kilometre olan 3 adet çift tünel, uzunluğu 44 metre olan bir köprü, uzunluğu 2,5 km olan 5 adet çift köprü, 2 tanesi köprülü olmak üzere 6 adet kavşak bulunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.