“Cenaze hizmetleri modern bir yapıya kavuşacak”

BÖLGE GÜNDEMİ 22.12.2018 - 23:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1167+ kez okundu.
 

“Cenaze hizmetleri modern bir yapıya kavuşacak”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Ordu’da cenaze hizmetleri modern bir yapıya kavuşacak.” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu ilçesinde yapımı sürdürülen cenaze hizmetleri binasındaki incelemelerde yaptığı açıklamada, “Ordu’da cenaze hizmetleri modern bir yapıya kavuşacak.” dedi.     İçerisinde toplam 6 gasilhanenin yanı sıra birçok biriminde yer alacağı yeni Cenaze Hizmet Binası ile cenaze hizmetlerinin daha üst seviye taşınacağını söyleyen Başkan Tekintaş, “Uzun süre hizmet verebilecek bu mekânı inşallah yakın bir sürede hizmete sunacağız.” diye konuştu. -“Uzun süre hizmet verecek bu mekânı kısa sürede hizmete sunacağız”- Cenaze hizmetleri binasının, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi gereken önemli yatırımlardan biri olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, şunları söyledi: “İlimizde cenaze hizmetleri şu ana kadar iyi bir şekilde sürdürüldü. Halkımızın da bu noktada memnuniyeti var, ancak hizmet verdiğimiz mekânların da buna uygun olması gerekiyor. İçerisinde bay ve bayan cenazeleri için ayrı ayrı 3’er adet gasilhanenin bulunduğu ve aynı anda 9 cenazenin tutulabileceği morgun da yer aldığı bina tamamlanmak üzere. Taziye odaları, mescitleri, dinlenme ve çalışma odalarıyla güzel bir mekân ortaya çıkıyor. Uzun süre hizmet verebilecek bu mekânı inşallah yakın bir sürede halkımızın hizmetine sunacağız. Cenaze hizmetleri yeni binayla daha modern bir yapıya kavuşmuş olacak. Vatandaşımızın bu alanda memnuniyetini belirttiği cenaze hizmetlerini daha üst seviyeye taşıma gayretiyle yolumuza devam edeceğiz.”   Altınordu ilçesinde inşası sürdürülen toplam 3 bin 132 m2lik arsa alanı ve bin 205 m2 de inşaat alanına sahip cenaze hizmetleri binası projesinde 6 adet gasilhane, taziye odası, morglar, idari birimler ve toplantı odası yer alıyor. 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Ordu’da cenaze hizmetleri modern bir yapıya kavuşacak.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu ilçesinde yapımı sürdürülen cenaze hizmetleri binasındaki incelemelerde yaptığı açıklamada, “Ordu’da cenaze hizmetleri modern bir yapıya kavuşacak.” dedi.

 

 

İçerisinde toplam 6 gasilhanenin yanı sıra birçok biriminde yer alacağı yeni Cenaze Hizmet Binası ile cenaze hizmetlerinin daha üst seviye taşınacağını söyleyen Başkan Tekintaş, “Uzun süre hizmet verebilecek bu mekânı inşallah yakın bir sürede hizmete sunacağız.” diye konuştu.

-“Uzun süre hizmet verecek bu mekânı kısa sürede hizmete sunacağız”-

Cenaze hizmetleri binasının, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi gereken önemli yatırımlardan biri olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, şunları söyledi:

“İlimizde cenaze hizmetleri şu ana kadar iyi bir şekilde sürdürüldü. Halkımızın da bu noktada memnuniyeti var, ancak hizmet verdiğimiz mekânların da buna uygun olması gerekiyor. İçerisinde bay ve bayan cenazeleri için ayrı ayrı 3’er adet gasilhanenin bulunduğu ve aynı anda 9 cenazenin tutulabileceği morgun da yer aldığı bina tamamlanmak üzere. Taziye odaları, mescitleri, dinlenme ve çalışma odalarıyla güzel bir mekân ortaya çıkıyor. Uzun süre hizmet verebilecek bu mekânı inşallah yakın bir sürede halkımızın hizmetine sunacağız. Cenaze hizmetleri yeni binayla daha modern bir yapıya kavuşmuş olacak. Vatandaşımızın bu alanda memnuniyetini belirttiği cenaze hizmetlerini daha üst seviyeye taşıma gayretiyle yolumuza devam edeceğiz.”

 

Altınordu ilçesinde inşası sürdürülen toplam 3 bin 132 m2lik arsa alanı ve bin 205 m2 de inşaat alanına sahip cenaze hizmetleri binası projesinde 6 adet gasilhane, taziye odası, morglar, idari birimler ve toplantı odası yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.