Çaybaşı’nı Fırtına Vurdu!

BÖLGE GÜNDEMİ 12.07.2019 - 09:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1885+ kez okundu.
 

Çaybaşı’nı Fırtına Vurdu!

Bölgemizde etkili olan şiddetli rüzgar Çaybaşı ilçesini de olumsuz etkiledi.
İlçede akşam saatlerinde başlayan yağmur şiddetini arttırırken yer yer etkili olan fırtına çatıları uçurdu, ağaçları devirdi. Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz fırtınanın etkili olduğu mahallelerde incelemelerde bulunurken vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Semiz, “Halkımızın refahı, huzuru ve güvenliği için görev başındayız.Akşam üzeri ilçemizde etkili olan fırtınada zarar gören mahallelerimizde incelemelerde bulunarak, kapanan yollar ve uçan çatıların kaldırılması hususunda gerekli talimatları anında verdik.Allah c.c daha büyük afetlerden korusun bizi.Gece boyunca tüm ekiplerimiz, oluşabilecek olumsuzluklara karşı nöbette olacaklardır.Tüm Çaybaşılı hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.
Bölgemizde etkili olan şiddetli rüzgar Çaybaşı ilçesini de olumsuz etkiledi.

İlçede akşam saatlerinde başlayan yağmur şiddetini arttırırken yer yer etkili olan fırtına çatıları uçurdu, ağaçları devirdi.

Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz fırtınanın etkili olduğu mahallelerde incelemelerde bulunurken vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Semiz, “Halkımızın refahı, huzuru ve güvenliği için görev başındayız.Akşam üzeri ilçemizde etkili olan fırtınada zarar gören mahallelerimizde incelemelerde bulunarak, kapanan yollar ve uçan çatıların kaldırılması hususunda gerekli talimatları anında verdik.Allah c.c daha büyük afetlerden korusun bizi.Gece boyunca tüm ekiplerimiz, oluşabilecek olumsuzluklara karşı nöbette olacaklardır.Tüm Çaybaşılı hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.