Çamlık'ta Ünyelilerin istemediği bir şey olmayacak

BÖLGE GÜNDEMİ 06.08.2019 - 22:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2098+ kez okundu.
 

Çamlık'ta Ünyelilerin istemediği bir şey olmayacak

AK Parti Ünye ilçe Başkanı Kenan Selim Argan Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi'nin Çamlık konusunda çok titiz ve hassas bir çalışma içinde olduğunu söyledi
Argan; “Ünyelilerin uygun bulmadığı ve beğenmediği ya da istemediği bir proje orada yürütülmeyecek.” dedi. Ordu Büyükşehir ve Ünye Belediyesi'nin Çamlık konusunda çok titiz ve hassas bir çalışma içinde olduğunu ifade eden AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Hilmi Güler Çamlık konusunda çok güzel duygu ve düşünceler içinde. Ünye Belediyesi ile bu konuda işbirliğine önem veriyor. Projelerinin olduğunu ve iyi niyetle bu konuya yaklaştığını biliyorum. Ünyelilerin istemeyeceği bir projeye de asla geçit vermeyeceği inancındayım. Bu anlamda Ünyelilerin istemediği bir projeyi ne Ünye Belediyemiz ne de Büyükşehir Belediyemiz hayata geçirmeyecektir. Hatta Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Hüseyin Tavlı Başkanımıza sen buraya ne yapmak istiyorsan oraya onu yapacağım dediğine şahidim.” dedi. Ünyelilerin düşüncesine önem veriyor Ünyelilerin beğenmediği, Ünyelilerin istemediği bir projenin Çamlık'ta yürütülmeyeceğini ifade eden Argan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ünye ile ilgili konularda Ünye’nin fikri alınsın düşüncesinde. Çamlık Ünye’de bir çok vatandaşımızın çocukluğunun geçtiği, insanların torunlarını gezdirdiği nadir bir mekandır. Biz bu nedenle buraya hassasiyetle ve özenle yaklaşıyoruz. Ünyelilerin beğenmediği, Ünyelilerin istemediği bir proje orada yürütülmeyecek.” diye konuştu. Argan konuşmasında şunları kaydetti, “Büyükşehir koordinasyon toplantısında Ünye’nin hassasiyetinden dolayı -Ünye Çamlığı ile ilgili birkaç proje hazırlayalım ve Ünyelilerin beğenisine sunalım- denildi.  Ünye Çamlığı Ünyelilerin yaşam alanıdır. Çamlık konusu hassastır. Biz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve Ünye Belediye Başkanımızın Ünyelilerin isteği doğrulusunda burada hareket ederek güzel ve cazip  bir mekan oluşturacağı inancındayız. Burası kesinlikle peşkeş çekilmeyecektir.” 
AK Parti Ünye ilçe Başkanı Kenan Selim Argan Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi'nin Çamlık konusunda çok titiz ve hassas bir çalışma içinde olduğunu söyledi

Argan; “Ünyelilerin uygun bulmadığı ve beğenmediği ya da istemediği bir proje orada yürütülmeyecek.” dedi.

Ordu Büyükşehir ve Ünye Belediyesi'nin Çamlık konusunda çok titiz ve hassas bir çalışma içinde olduğunu ifade eden AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Hilmi Güler Çamlık konusunda çok güzel duygu ve düşünceler içinde. Ünye Belediyesi ile bu konuda işbirliğine önem veriyor. Projelerinin olduğunu ve iyi niyetle bu konuya yaklaştığını biliyorum. Ünyelilerin istemeyeceği bir projeye de asla geçit vermeyeceği inancındayım. Bu anlamda Ünyelilerin istemediği bir projeyi ne Ünye Belediyemiz ne de Büyükşehir Belediyemiz hayata geçirmeyecektir. Hatta Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Hüseyin Tavlı Başkanımıza sen buraya ne yapmak istiyorsan oraya onu yapacağım dediğine şahidim.” dedi.

Ünyelilerin düşüncesine önem veriyor

Ünyelilerin beğenmediği, Ünyelilerin istemediği bir projenin Çamlık'ta yürütülmeyeceğini ifade eden Argan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ünye ile ilgili konularda Ünye’nin fikri alınsın düşüncesinde. Çamlık Ünye’de bir çok vatandaşımızın çocukluğunun geçtiği, insanların torunlarını gezdirdiği nadir bir mekandır. Biz bu nedenle buraya hassasiyetle ve özenle yaklaşıyoruz. Ünyelilerin beğenmediği, Ünyelilerin istemediği bir proje orada yürütülmeyecek.” diye konuştu.

Argan konuşmasında şunları kaydetti, “Büyükşehir koordinasyon toplantısında Ünye’nin hassasiyetinden dolayı -Ünye Çamlığı ile ilgili birkaç proje hazırlayalım ve Ünyelilerin beğenisine sunalım- denildi.  Ünye Çamlığı Ünyelilerin yaşam alanıdır. Çamlık konusu hassastır. Biz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve Ünye Belediye Başkanımızın Ünyelilerin isteği doğrulusunda burada hareket ederek güzel ve cazip  bir mekan oluşturacağı inancındayız. Burası kesinlikle peşkeş çekilmeyecektir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.