Çambaşı'na kar Yağdı

YAŞAM 18.03.2019 - 23:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2608+ kez okundu.
 

Çambaşı'na kar Yağdı

Özellikle kış mevsimi çok ağır geçiren Karadeniz bölgesinde sahile yakın ve rakımı alçak yerlerde bahar havası yaşanırken Ordunun Kabadüz ilçesine bağlı 2000 rakımlık Çam başı yaylasına Mart karı yağdı.
Kış turizmini yaşamak isteyenler için ayrı bir güzelliği olan Çam başı yaylasında ki manzara ise görenleri adeta büyülemekte. Bitmek tükenmez çam ağaçlarının üzerine adeta beyaz bir örtü gibi serilmiş olan kar tabakası ve karın eridiği kesimlerde ortalaya çıkan bahar çiçekleri tabiatın bütün güveliğini gözler önüne seriyor. KALMAK İÇİN PANSİYON DA VAR Çam başı pansiyonun sahibi ve yılın on iki ayını burada geçiren aslen Fatsa Aslan camili olan Süleyman KURU: burada hayat buluyorum. Doğa ve oksijen ve buradaki her mevsimin ayrı bir güzelliği var. Ben her gün iş yerim Fatsa’da olmasına rağmen buraya geliyorum, gece burada kalıyorum gündüz Fatsa da işimin başında oluyorum. Hafta sonlarında buradayım. Buranın havası ve suyu beni zinde ve genç kılıyor. Burada doğayla iç içe organik olarak yaşıyorum. Bu pansiyonu kurmakta amacım memleketimin bu güzel yaylasını insanlara göstermek ve yaşatmak aslında. ve ben buranın tanıtımı ve burayı görmeleri için buraya gelmek isteyip te imkanı olmayanlara burayı göstermek onları burada ağırlamak istiyorum. Üstelikte bunu yaparken hiç bir ücret talebimde yok. Ölümlü dünyada insanlar bu güzellikleri bir kerede olsa görüp yaşamlılar ‘diye konuştu. Ayrıca sabah güne başlarken ve gece yatarken de tamamen organik yoğurt tükettiğini söyleyen Süleyman KURU ben internet ve ya bilgisayar gibi iletişim araçlarını kullanmamaya çalışıyorum. Doğallık benim için çok önemli. Zamanımı doğayla baş başa geçirmekte en büyük hobim diye konuştu. Çam başındaki pansiyonunda kaloriferli her bir odasında 7-8 kişiye hitap ettiğini söyleyen KURU zamanı olanları da bu eşsiz doğa harikasına davet etti.
Özellikle kış mevsimi çok ağır geçiren Karadeniz bölgesinde sahile yakın ve rakımı alçak yerlerde bahar havası yaşanırken Ordunun Kabadüz ilçesine bağlı 2000 rakımlık Çam başı yaylasına Mart karı yağdı.

Kış turizmini yaşamak isteyenler için ayrı bir güzelliği olan Çam başı yaylasında ki manzara ise görenleri adeta büyülemekte.
Bitmek tükenmez çam ağaçlarının üzerine adeta beyaz bir örtü gibi serilmiş olan kar tabakası ve karın eridiği kesimlerde ortalaya çıkan bahar çiçekleri tabiatın bütün güveliğini gözler önüne seriyor.
KALMAK İÇİN PANSİYON DA VAR
Çam başı pansiyonun sahibi ve yılın on iki ayını burada geçiren aslen Fatsa Aslan camili olan Süleyman KURU: burada hayat buluyorum. Doğa ve oksijen ve buradaki her mevsimin ayrı bir güzelliği var. Ben her gün iş yerim Fatsa’da olmasına rağmen buraya geliyorum, gece burada kalıyorum gündüz Fatsa da işimin başında oluyorum. Hafta sonlarında buradayım. Buranın havası ve suyu beni zinde ve genç kılıyor. Burada doğayla iç içe organik olarak yaşıyorum. Bu pansiyonu kurmakta amacım memleketimin bu güzel yaylasını insanlara göstermek ve yaşatmak aslında. ve ben buranın tanıtımı ve burayı görmeleri için buraya gelmek isteyip te imkanı olmayanlara burayı göstermek onları burada ağırlamak istiyorum. Üstelikte bunu yaparken hiç bir ücret talebimde yok. Ölümlü dünyada insanlar bu güzellikleri bir kerede olsa görüp yaşamlılar ‘diye konuştu. Ayrıca sabah güne başlarken ve gece yatarken de tamamen organik yoğurt tükettiğini söyleyen Süleyman KURU ben internet ve ya bilgisayar gibi iletişim araçlarını kullanmamaya çalışıyorum. Doğallık benim için çok önemli. Zamanımı doğayla baş başa geçirmekte en büyük hobim diye konuştu.
Çam başındaki pansiyonunda kaloriferli her bir odasında 7-8 kişiye hitap ettiğini söyleyen KURU zamanı olanları da bu eşsiz doğa harikasına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.