Çambaşı Doğa Tesisleri Misafirlerini Ağırlamaya Hazırlanıyor

TURİZM 29.10.2021 - 11:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 7541+ kez okundu.
 

Çambaşı Doğa Tesisleri Misafirlerini Ağırlamaya Hazırlanıyor

Yerli ve yabancı turistlerin dört mevsim gözde mekanlarından biri olan Çambaşı Doğa Tesislerinde kış sezonu öncesi hazırlıklar yapılıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeniliklerle yerli ve yabancı turistlerin dört mevsim uğrak noktası haline gelen Doğa Tesisleri; modern konaklama alanları, kış sporları çeşitliliği ve eşsiz doğa güzelliğiyle kış sezonunda da misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.           KIŞ SEZONU ÖNCESİ HAZIRLIKLAR YAPILDI       Vatandaşlara konforlu ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, gerek bakım-onarım gerekse yenileme çalışmalarıyla Çambaşı Doğa Tesisini kış sezonuna hazır hale getirdi.           Yapılan çalışmalar kapsamında tesiste bulunan kayak merkezinde telesiyej bakımları yapılırken kayak pistleri çevresinde ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Kar makinaları ve kar motorları bakım ve onarımdan geçirilerek pistlerde düzenleme çalışmaları yapıldı. Konaklama için misafirlerin tercih ettiği bungalovlarda da yapılan çalışmalarla tesis, yeni sezon için hazırlandı.           YETERLİ KAR YAĞIŞININ ARDINDAN KAYAK MERKEZİ DE HİZMETE SUNULACAK       Sadece Orduluların değil, yurt içi ve yurt dışından gelen vatandaşlarında gözdesi olan Çambaşı Doğa Tesisleri, şu an için restoran ve konaklama imkanları ile hizmet veriyor. Geçtiğimiz günlerde Çambaşı’na düşen karın yeterli seviyeye ulaşmasıyla birlikte kayak merkezi de kayakseverlerin kullanımına açılmış olacak.           BU SEZONDA DA ZİYARETÇİ AKININA UĞRAMASI BEKLENİYOR       Öte yandan Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalar ve tanıtım faaliyetleri sonucu geçtiğimiz sezonlarda 150 bin civarı vatandaşı ağırlayan Çambaşı Doğa Tesisi’nin bu sezonda da ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.                      
Yerli ve yabancı turistlerin dört mevsim gözde mekanlarından biri olan Çambaşı Doğa Tesislerinde kış sezonu öncesi hazırlıklar yapılıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeniliklerle yerli ve yabancı turistlerin dört mevsim uğrak noktası haline gelen Doğa Tesisleri; modern konaklama alanları, kış sporları çeşitliliği ve eşsiz doğa güzelliğiyle kış sezonunda da misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

 

 

 

 

 

KIŞ SEZONU ÖNCESİ HAZIRLIKLAR YAPILDI

 

 

 

Vatandaşlara konforlu ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, gerek bakım-onarım gerekse yenileme çalışmalarıyla Çambaşı Doğa Tesisini kış sezonuna hazır hale getirdi.

 

 

 

 

 

Yapılan çalışmalar kapsamında tesiste bulunan kayak merkezinde telesiyej bakımları yapılırken kayak pistleri çevresinde ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Kar makinaları ve kar motorları bakım ve onarımdan geçirilerek pistlerde düzenleme çalışmaları yapıldı. Konaklama için misafirlerin tercih ettiği bungalovlarda da yapılan çalışmalarla tesis, yeni sezon için hazırlandı.

 

 

 

 

 

YETERLİ KAR YAĞIŞININ ARDINDAN KAYAK MERKEZİ DE HİZMETE SUNULACAK

 

 

 

Sadece Orduluların değil, yurt içi ve yurt dışından gelen vatandaşlarında gözdesi olan Çambaşı Doğa Tesisleri, şu an için restoran ve konaklama imkanları ile hizmet veriyor. Geçtiğimiz günlerde Çambaşı’na düşen karın yeterli seviyeye ulaşmasıyla birlikte kayak merkezi de kayakseverlerin kullanımına açılmış olacak.

 

 

 

 

 

BU SEZONDA DA ZİYARETÇİ AKININA UĞRAMASI BEKLENİYOR

 

 

 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalar ve tanıtım faaliyetleri sonucu geçtiğimiz sezonlarda 150 bin civarı vatandaşı ağırlayan Çambaşı Doğa Tesisi’nin bu sezonda da ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.