Büyükşehir Ordu’yu Süslüyor

YAŞAM 20.06.2021 - 22:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2214+ kez okundu.
 

Büyükşehir Ordu’yu Süslüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte şehri mevsimlik çiçeklerle donatıyor.
Mevsimine özel çiçekleri toprakla buluşturan Büyükşehir Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte çiçek dikimine başladı. Şehri estetik görünüme kavuşturmak için hummalı bir çalışma yürüten ekipler adeta toprağı nakış gibi işleyerek kentte ayrı bir güzellik katıyor.           ÇEŞİT ÇEŞİT ÇİÇEKLER TOPRAKLA BULUŞTURULUYOR       Rengarenk çiçeklerle şehri süsleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri şehirde görsel şölen yaşatıyor. Ekipler yeşil alanlar, park-bahçeler, kavşak ve refüjlerde 75 bin begonya, 20 bin kadife çiçeği, 15 bin vapur dumanı, 10 bin kirli hanim, 20 bin yaprak güzel, 50 bin ateş çiçeği, 10 bin koyun gözü ve 50 bin horoz ibiği dikimi gerçekleştirecek.           HER MEVSİM ŞEHRİN CANLILIĞI KORUNUYOR Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada havaların elverişli olduğu günlerde şehrin 19 ilçesinde çiçek dikiminin yapıldığı ve her mevsimde şehrin canlılığının ve cazibesinin korunacağı söylendi.        
Ordu Büyükşehir Belediyesi yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte şehri mevsimlik çiçeklerle donatıyor.

Mevsimine özel çiçekleri toprakla buluşturan Büyükşehir Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte çiçek dikimine başladı. Şehri estetik görünüme kavuşturmak için hummalı bir çalışma yürüten ekipler adeta toprağı nakış gibi işleyerek kentte ayrı bir güzellik katıyor.

 

 

 

 

 

ÇEŞİT ÇEŞİT ÇİÇEKLER TOPRAKLA BULUŞTURULUYOR

 

 

 

Rengarenk çiçeklerle şehri süsleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri şehirde görsel şölen yaşatıyor. Ekipler yeşil alanlar, park-bahçeler, kavşak ve refüjlerde 75 bin begonya, 20 bin kadife çiçeği, 15 bin vapur dumanı, 10 bin kirli hanim, 20 bin yaprak güzel, 50 bin ateş çiçeği, 10 bin koyun gözü ve 50 bin horoz ibiği dikimi gerçekleştirecek.

 

 

 

 

 

HER MEVSİM ŞEHRİN CANLILIĞI KORUNUYOR

Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada havaların elverişli olduğu günlerde şehrin 19 ilçesinde çiçek dikiminin yapıldığı ve her mevsimde şehrin canlılığının ve cazibesinin korunacağı söylendi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.