Büyükşehir olmanın karşılığı bu mu?

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.08.2018 - 10:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2373+ kez okundu.
 

Büyükşehir olmanın karşılığı bu mu?

Fatsa’da su altında kalan bir fındık harmanından canlı yayan yapan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Ordu büyükşehir oldu. Büyükşehir olmanın karşılığı bu olmamalı.” dedi.
Ankara’ya giderken Fatsa’da gelen haberler üzerine su altında kalan fındık harmanından kendisine ait sosyal medya hesabından canlı yayın yapan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Fındık harmanı komple sel altında kalmış. Fındık suyun içinde. Burada büyük mağduriyet var. Fatsa Belediyesi’ne 3 yılda anlatamadıkları sorun büyük bir mağduriyete dönüşmüş.  Ordu büyükşehir oldu. Büyükşehir olmanın karşılığı bu olmamalı. Çatalpınar’dan, Çamaş’tan, Gürgentepe’den, Ünye’den arayan insanlar da benzer şeyler söylüyor. Yetkililer özellikle de belediyeler lütfen bu meselelere bir el atın. Bu memlekette 8 ay sonra seçim var. Bu millet bunun hesabını sorar.  Yazık bu millete, yazık bu memlekete.” şeklinde konuştu.     Bu bir zülümdür Fındığın zaten para etmediğini dile getiren Enginyurt, “Biz para etmesi için uğraşıyoruz. Fındık bir değer kazansın diyoruz. Ama bugün Ordu’nun neredeyse tamamında tonlarca fındık su altında kaldı, üretici mağdur oldu. Fatsa Belediyesi başta olmak üzere belediyeleri hizmete davet diyorum. Birileri şöyle diyor ‘AK Parti ile ittifak yaptınız bu kadar muhalefet yapmayın’. Biz AK parti ile ittifak yapmadık Biz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ittifak yaptık. İttifakın da gereğini yerine getirdik. Bu demek değildir ki Ak Parti’nin yapmadığı hizmetleri yada yaptığı zülümleri dile getirmeyeceğiz. Bu bir zülümdür.” diye konuştu.   
Fatsa’da su altında kalan bir fındık harmanından canlı yayan yapan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Ordu büyükşehir oldu. Büyükşehir olmanın karşılığı bu olmamalı.” dedi.

Ankara’ya giderken Fatsa’da gelen haberler üzerine su altında kalan fındık harmanından kendisine ait sosyal medya hesabından canlı yayın yapan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Fındık harmanı komple sel altında kalmış. Fındık suyun içinde. Burada büyük mağduriyet var. Fatsa Belediyesi’ne 3 yılda anlatamadıkları sorun büyük bir mağduriyete dönüşmüş.  Ordu büyükşehir oldu. Büyükşehir olmanın karşılığı bu olmamalı. Çatalpınar’dan, Çamaş’tan, Gürgentepe’den, Ünye’den arayan insanlar da benzer şeyler söylüyor. Yetkililer özellikle de belediyeler lütfen bu meselelere bir el atın. Bu memlekette 8 ay sonra seçim var. Bu millet bunun hesabını sorar.  Yazık bu millete, yazık bu memlekete.” şeklinde konuştu.  

 

Bu bir zülümdür

Fındığın zaten para etmediğini dile getiren Enginyurt, “Biz para etmesi için uğraşıyoruz. Fındık bir değer kazansın diyoruz. Ama bugün Ordu’nun neredeyse tamamında tonlarca fındık su altında kaldı, üretici mağdur oldu. Fatsa Belediyesi başta olmak üzere belediyeleri hizmete davet diyorum. Birileri şöyle diyor ‘AK Parti ile ittifak yaptınız bu kadar muhalefet yapmayın’. Biz AK parti ile ittifak yapmadık Biz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ittifak yaptık. İttifakın da gereğini yerine getirdik. Bu demek değildir ki Ak Parti’nin yapmadığı hizmetleri yada yaptığı zülümleri dile getirmeyeceğiz. Bu bir zülümdür.” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.