Büyükşehir: Mağduriyetler giderildi

BÖLGE GÜNDEMİ 05.08.2019 - 12:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2123+ kez okundu.
 

Büyükşehir: Mağduriyetler giderildi

Ordu Büyükşehir Belediyesi akşam saatlerinde Altınordu ve Fatsa ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrası ortaya çıkan su baskınlarına hızlı bir şekilde müdahale etti.
Fırtına şeklinde yarım saat süren ve metrekareye 140 kg olarak gerçekleşen aşırı sağanak yağış Altınordu ve Fatsa ilçelerinde etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek için tüm imkanlarını seferber etti. Tıkanan rogarlar vidanjör ve motopomplar ile hızlı bir şekilde açılırken, su baskınına uğrayan ev ve işyerlerine gecikmeden müdahale edildi. Altınordu ilçesinde 60 su baskını ihbarı gelirken İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 51 personel, 20 motopomp ve 6 dalgıç pompa ile tamamına müdahale edildi. OSKİ ekipleri de 45 personel, 3 vidanjör, 2 kuka, 1 eskavatör 5 hizmet aracı ile dere basklarının açılması ve yağmur suyu giderlerine hızlı bir şekilde müdahale ederek yaşanabilecek muhtemel olumsuzlukların önüne geçti. Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, 9 personel, 1 iş makinesi ile genel temizlik çalışması yaparken, Ulaşım Dairesi Başkanlığı da 22 iş makinesi, 45 personel ile kapalı yolların açılması ve dere ağızlarına müdahale etti. Toplam 150 personel, 20 motopomp, 6 dalgıç pompa, 3 vidanjör ve kombine kuka, 24 iş makinesi, 5 hizmet aracı ile meydana gelen aşırı yağışa müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini gideren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeniden meydana gelebilecek bir yağışa karşı tüm ekiplerini 24 saat esaslı olarak hazırda tutuyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi akşam saatlerinde Altınordu ve Fatsa ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrası ortaya çıkan su baskınlarına hızlı bir şekilde müdahale etti.

Fırtına şeklinde yarım saat süren ve metrekareye 140 kg olarak gerçekleşen aşırı sağanak yağış Altınordu ve Fatsa ilçelerinde etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek için tüm imkanlarını seferber etti. Tıkanan rogarlar vidanjör ve motopomplar ile hızlı bir şekilde açılırken, su baskınına uğrayan ev ve işyerlerine gecikmeden müdahale edildi.
Altınordu ilçesinde 60 su baskını ihbarı gelirken İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 51 personel, 20 motopomp ve 6 dalgıç pompa ile tamamına müdahale edildi.
OSKİ ekipleri de 45 personel, 3 vidanjör, 2 kuka, 1 eskavatör 5 hizmet aracı ile dere basklarının açılması ve yağmur suyu giderlerine hızlı bir şekilde müdahale ederek yaşanabilecek muhtemel olumsuzlukların önüne geçti.
Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, 9 personel, 1 iş makinesi ile genel temizlik çalışması yaparken, Ulaşım Dairesi Başkanlığı da 22 iş makinesi, 45 personel ile kapalı yolların açılması ve dere ağızlarına müdahale etti.
Toplam 150 personel, 20 motopomp, 6 dalgıç pompa, 3 vidanjör ve kombine kuka, 24 iş makinesi, 5 hizmet aracı ile meydana gelen aşırı yağışa müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini gideren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeniden meydana gelebilecek bir yağışa karşı tüm ekiplerini 24 saat esaslı olarak hazırda tutuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.