Bütün Yollar OGU'ya Çıkacak

BÖLGE GÜNDEMİ 21.11.2019 - 15:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 934+ kez okundu.
 

Bütün Yollar OGU'ya Çıkacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerdeki vatandaşların Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı’nın ulaşımını kolaylaştırmak için kolları sıvadı.
  Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Altınordu, Fatsa, Ünye, Aybastı, Akkuş ve Mesudiye ilçelerinden OGU Havalimanı’na yolcu taşımacılığı gerçekleştirecek. Sadece uçak saatlerine endeksli ve resmi plakalarla yapılacak olan taşımacılıkta Belediye, vatandaşların konforlu bir şekilde havalimanına ulaşmasını hedefliyor. Bilet gelirinin yüzde 1 payının Büyükşehir Belediyesi’ne ödenmesi şartıyla taşımacılık 10 yıllığına Ordu Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketine (ORTUR A.Ş.) devredildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerdeki vatandaşların Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı’nın ulaşımını kolaylaştırmak için kolları sıvadı.

 

Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Altınordu, Fatsa, Ünye, Aybastı, Akkuş ve Mesudiye ilçelerinden OGU Havalimanı’na yolcu taşımacılığı gerçekleştirecek. Sadece uçak saatlerine endeksli ve resmi plakalarla yapılacak olan taşımacılıkta Belediye, vatandaşların konforlu bir şekilde havalimanına ulaşmasını hedefliyor.

Bilet gelirinin yüzde 1 payının Büyükşehir Belediyesi’ne ödenmesi şartıyla taşımacılık 10 yıllığına Ordu Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketine (ORTUR A.Ş.) devredildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.