Bu Yol Herkese İyi Gelecek

BÖLGE GÜNDEMİ 25.07.2021 - 14:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2279+ kez okundu.
 

Bu Yol Herkese İyi Gelecek

Binlerce Vatandaşa Hitap Eden Yolda Çalışmalar Tam Gaz
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Çiftlik Caddesi’nde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eskipazar TOKİ konutları ile Memur Kent 2 ve 3. etapta ikamet eden toplam 7 bini aşkın vatandaşa direkt hizmet verecek olan yol Kabadüz, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye istikametinden gelerek yeni Otobüs Terminali’ne ulaşmak isteyen araçlara da alternatif bir güzergâh oluşturuyor.             Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede hayata geçirdiği ulaşım yatırımları ile vatandaşların konforlu ulaşıma kavuşmasını sağlıyor. Kendi iş makineleri ve kendi asfalt plenti ile hızını artıran Büyükşehir Belediyesi 26 ayda 1012 km asfalt yol çalışması gerçekleştirdi. İlçe merkezlerinden kırsal mahallelere 19 ilçenin tamamında yapılan çalışmalar vatandaşlarında takdirini topladı.             YENİ OTOGARA ALTERNATİF GÜZERGÂH         Bu kapsamda Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan Çiftlik Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlatan Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sivil Savunma Köprüsü’nden başlayarak, yeni Altınordu Otobüs Terminali, Eskipazar TOKİ konutları ile Memurkent 2 ve 3. Etaba ulaşan güzergâh toplam 7 bin kişiye direkt hizmet verirken Kabadüz, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye hattından gelerek yeni otogara ulaşmak isteyen araçlara da alternatif bir güzergah oluşturuyor.           Yoğun bir mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak yolu vatandaşların kullanımına sunmayı hedefliyor.             SİVİL SAVUNMA KÖPRÜSÜ’NDEN ESKİPAZAR KÖPRÜSÜNE UZANIYOR         Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yolun Sivil Savunma Köprüsü ve Altınordu Terminali arasında kalan kısmını sıcak asfalta, Eskipazar ve TOKİ Köprüsü arasında kalan kısmını ise silindirle sıkıştırılmış beton yola kavuşturmuştu.        
Binlerce Vatandaşa Hitap Eden Yolda Çalışmalar Tam Gaz

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Çiftlik Caddesi’nde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eskipazar TOKİ konutları ile Memur Kent 2 ve 3. etapta ikamet eden toplam 7 bini aşkın vatandaşa direkt hizmet verecek olan yol Kabadüz, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye istikametinden gelerek yeni Otobüs Terminali’ne ulaşmak isteyen araçlara da alternatif bir güzergâh oluşturuyor.

 

 

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede hayata geçirdiği ulaşım yatırımları ile vatandaşların konforlu ulaşıma kavuşmasını sağlıyor. Kendi iş makineleri ve kendi asfalt plenti ile hızını artıran Büyükşehir Belediyesi 26 ayda 1012 km asfalt yol çalışması gerçekleştirdi. İlçe merkezlerinden kırsal mahallelere 19 ilçenin tamamında yapılan çalışmalar vatandaşlarında takdirini topladı.

 

 

 

 

 

 

YENİ OTOGARA ALTERNATİF GÜZERGÂH

 

 

 

 

Bu kapsamda Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan Çiftlik Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlatan Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sivil Savunma Köprüsü’nden başlayarak, yeni Altınordu Otobüs Terminali, Eskipazar TOKİ konutları ile Memurkent 2 ve 3. Etaba ulaşan güzergâh toplam 7 bin kişiye direkt hizmet verirken Kabadüz, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye hattından gelerek yeni otogara ulaşmak isteyen araçlara da alternatif bir güzergah oluşturuyor.

 

 

 

 

 

Yoğun bir mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak yolu vatandaşların kullanımına sunmayı hedefliyor.

 

 

 

 

 

 

SİVİL SAVUNMA KÖPRÜSÜ’NDEN ESKİPAZAR KÖPRÜSÜNE UZANIYOR

 

 

 

 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yolun Sivil Savunma Köprüsü ve Altınordu Terminali arasında kalan kısmını sıcak asfalta, Eskipazar ve TOKİ Köprüsü arasında kalan kısmını ise silindirle sıkıştırılmış beton yola kavuşturmuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.