Bu maçlar kaçmaz!

SPOR 20.06.2021 - 17:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2397+ kez okundu.
 

Bu maçlar kaçmaz!

Veteran Tenisçiler Yaz Kupası’nda Bir Araya Geliyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORTUR AŞ ve Ordu Veteran Tenis Kulübü tarafından düzenlenen “2. Vetaranlar Tenis Turnuvası Yaz Kupası” başlıyor.           Ordu Büyükşehir Belediyesi düzenlendiği spor organizasyonları ile Ordu’yu spor alanında öncü bir il haline getiriyor. Birçok başarılı spor organizasyona imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, iştirak şirketi ORTUR A.Ş ve Ordu Veteran Tenis Kulübü işbirliğinde 2. Vetaranlar Tenis Turnuvası Yaz Kupası etkinliği düzenliyor.           18 Haziran – 4 Temmuz 2021 tarihleri arasında Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksi Tenis Kortlarında düzenlenecek olan turnuvaya 32 erkek, 8 kadın tenis sporcusu katılacak. Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olacak olan turnuva spor severlere unutulmaz anlar yaşatacak. Turnuva sonunda dereceye giren tenisçileri kupa ve madalyaları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler tarafından verilecek.      
Veteran Tenisçiler Yaz Kupası’nda Bir Araya Geliyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORTUR AŞ ve Ordu Veteran Tenis Kulübü tarafından düzenlenen “2. Vetaranlar Tenis Turnuvası Yaz Kupası” başlıyor.

 

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi düzenlendiği spor organizasyonları ile Ordu’yu spor alanında öncü bir il haline getiriyor. Birçok başarılı spor organizasyona imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, iştirak şirketi ORTUR A.Ş ve Ordu Veteran Tenis Kulübü işbirliğinde 2. Vetaranlar Tenis Turnuvası Yaz Kupası etkinliği düzenliyor.

 

 

 

 

 

18 Haziran – 4 Temmuz 2021 tarihleri arasında Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksi Tenis Kortlarında düzenlenecek olan turnuvaya 32 erkek, 8 kadın tenis sporcusu katılacak. Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olacak olan turnuva spor severlere unutulmaz anlar yaşatacak. Turnuva sonunda dereceye giren tenisçileri kupa ve madalyaları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler tarafından verilecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.