Bu dönem Ünye-Niksar yoluna başlanacak

SİYASET 05.06.2018 - 00:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1801+ kez okundu.
 

Bu dönem Ünye-Niksar yoluna başlanacak

AK Parti Ordu milletvekili adayı Ergün Taşçı, Ünye-Niksar yolunun kendi dönemlerinde başlayacağının sözünü vererek, “Ünye-Niksar Yolu bizim dönemimizde başlayacak inşallah. Bu 5 yıllık dönemde biz bunu nasıl öteleriz, böyle bir şey olabilir mi?” diye konuştu
Seçim çalışmaları kapsamında Ünye’ye gelen AK Parti Ordu 2. sıra Milletvekili adayı Ergün Taşçı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı’yla birlikte Canik Ünye Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.   Ünye endişelenmesin Açıklanan milletvekili sıralamasında Ünyeli Yavuz Selim Kıran’ın 6. sırada yer alması ve Ünyelilerin adayının ilk iki sırada beklentisine yanıt bulamaması nedeniyle Ünye’de hayal kırıklığı yaşandığı yönündeki söylemlere ilişkin Taşçı, Ünyelilerin ‘Milletvekili temsilinde zayıf düşüyoruz’ gibi endişelerine mahal bırakmayacaklarını söyledi: Ünye-Niksar yolu yapılacak Milletvekilliği döneminde Ankara’da her gün Ünye için mücadele ettiklerini ifade eden Taşçı, Ünyelilerin müjde olarak beklediği Ünye-Niksar yolunun kendi dönemlerinde başlayacağının sözünü vererek, şu açıklamayı yaptı: “Bakanımız ile beraber biz her gün Ünye için mücadele veriyoruz. Allah’ın izni ile yoldur, diğer projelerimizin hepsi tamamlanacak. Ünye-Niksar Yolu bizim dönemimizde başlayacak inşallah. Bu 5 yıllık dönemde biz bunu nasıl öteleriz, böyle bir şey olabilir mi? Mümkün değil. Böyle bir şey yok. Allah’ın izni, güçlü yürütme ve yasamayla, önümüzdeki 5 yılda biz bu yol ile ilgili hala sorunu konuşursak olmaz. OSB ile ilgili Ünye’deki süreç devam ediyor. Bunlar çok rahat çözülen şeyler.”  
AK Parti Ordu milletvekili adayı Ergün Taşçı, Ünye-Niksar yolunun kendi dönemlerinde başlayacağının sözünü vererek, “Ünye-Niksar Yolu bizim dönemimizde başlayacak inşallah. Bu 5 yıllık dönemde biz bunu nasıl öteleriz, böyle bir şey olabilir mi?” diye konuştu

Seçim çalışmaları kapsamında Ünye’ye gelen AK Parti Ordu 2. sıra Milletvekili adayı Ergün Taşçı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı’yla birlikte Canik Ünye Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

 

Ünye endişelenmesin

Açıklanan milletvekili sıralamasında Ünyeli Yavuz Selim Kıran’ın 6. sırada yer alması ve Ünyelilerin adayının ilk iki sırada beklentisine yanıt bulamaması nedeniyle Ünye’de hayal kırıklığı yaşandığı yönündeki söylemlere ilişkin Taşçı, Ünyelilerin ‘Milletvekili temsilinde zayıf düşüyoruz’ gibi endişelerine mahal bırakmayacaklarını söyledi:

Ünye-Niksar yolu yapılacak

Milletvekilliği döneminde Ankara’da her gün Ünye için mücadele ettiklerini ifade eden Taşçı, Ünyelilerin müjde olarak beklediği Ünye-Niksar yolunun kendi dönemlerinde başlayacağının sözünü vererek, şu açıklamayı yaptı:

“Bakanımız ile beraber biz her gün Ünye için mücadele veriyoruz. Allah’ın izni ile yoldur, diğer projelerimizin hepsi tamamlanacak. Ünye-Niksar Yolu bizim dönemimizde başlayacak inşallah. Bu 5 yıllık dönemde biz bunu nasıl öteleriz, böyle bir şey olabilir mi? Mümkün değil. Böyle bir şey yok. Allah’ın izni, güçlü yürütme ve yasamayla, önümüzdeki 5 yılda biz bu yol ile ilgili hala sorunu konuşursak olmaz. OSB ile ilgili Ünye’deki süreç devam ediyor. Bunlar çok rahat çözülen şeyler.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.