Birleşme süreci tıkandı

SPOR 31.07.2019 - 14:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1456+ kez okundu.
 

Birleşme süreci tıkandı

Orduspor Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, birleşme görüşmelerinin tıkandığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in bir iki gün içinde birleşme konusuna yön vereceğine inandıklarını söyledi.
Orduspor ile Yeni Orduspor arasında yapılan birleşme görüşmeleri askıya alındı. İki kulübün tek çatı altında yoluna devam edeceğini kararlaştırmasının ardından yönetim konusunda çıkan kriz, görüşmeleri tıkandı. Birleşme süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Orduspor Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, “Şu an birleşme ile ilgili süreç tıkandı. Yeni yönetimin nasıl oluşacağını ve nasıl şekilleneceğini bilmiyoruz. Yeni yönetimin birleşmeye sıcak bakıp, bakmayacağını da bilmiyoruz. Biz bu süreçte takımın halka açılmasını istedik. Kesinlikle ve kesinlikle halkın takımı olmazsa ben bu birleşmeye karşıyım. Yönetimin içerisinde siyasetçiler olsun. Destek versin ama kulübü siyasetçi yönetmesin. Eğer siyaset kulübü yönetirse yine halkın sahiplenmeyeceği bir takım ortaya çıkar” dedi. Güler ile görüşmeler devam ediyor Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile görüşmelerin devam ettiğini de kaydeden Şimşek, “Birleşme süreciyle ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hilmi Güler ile ilgili görüşmelerimiz oldu. Orduspor’un maneviyatıyla ilgili yeniden bir oluşumla ve ruh birleşmesiyle beraber o takıma yardım edeceğini söyledi. Ancak Yeni Orduspor Kulübü ile bir yol alamadı. Orada siyasi veya başka bir yapılanmanın olduğunu düşünerek karşı bir duruş sergiledi.  Sayın Güler’in bir iki güne bu işe yön vereceğine inanıyoruz” diye konuştu. Şimşek, “Eğer birleşme için hiçbir takım ortaya çıkmazsa, Orduspor yoluna her zaman devam edecektir” ifadelerinde bulundu.
Orduspor Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, birleşme görüşmelerinin tıkandığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in bir iki gün içinde birleşme konusuna yön vereceğine inandıklarını söyledi.

Orduspor ile Yeni Orduspor arasında yapılan birleşme görüşmeleri askıya alındı. İki kulübün tek çatı altında yoluna devam edeceğini kararlaştırmasının ardından yönetim konusunda çıkan kriz, görüşmeleri tıkandı. Birleşme süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Orduspor Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, “Şu an birleşme ile ilgili süreç tıkandı. Yeni yönetimin nasıl oluşacağını ve nasıl şekilleneceğini bilmiyoruz. Yeni yönetimin birleşmeye sıcak bakıp, bakmayacağını da bilmiyoruz. Biz bu süreçte takımın halka açılmasını istedik. Kesinlikle ve kesinlikle halkın takımı olmazsa ben bu birleşmeye karşıyım. Yönetimin içerisinde siyasetçiler olsun. Destek versin ama kulübü siyasetçi yönetmesin. Eğer siyaset kulübü yönetirse yine halkın sahiplenmeyeceği bir takım ortaya çıkar” dedi.

Güler ile görüşmeler devam ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile görüşmelerin devam ettiğini de kaydeden Şimşek, “Birleşme süreciyle ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hilmi Güler ile ilgili görüşmelerimiz oldu. Orduspor’un maneviyatıyla ilgili yeniden bir oluşumla ve ruh birleşmesiyle beraber o takıma yardım edeceğini söyledi. Ancak Yeni Orduspor Kulübü ile bir yol alamadı. Orada siyasi veya başka bir yapılanmanın olduğunu düşünerek karşı bir duruş sergiledi.  Sayın Güler’in bir iki güne bu işe yön vereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Şimşek, “Eğer birleşme için hiçbir takım ortaya çıkmazsa, Orduspor yoluna her zaman devam edecektir” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.