Birilerine sataşmak ahlakımızla bağdaşmaz

SİYASET 26.03.2019 - 11:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1791+ kez okundu.
 

Birilerine sataşmak ahlakımızla bağdaşmaz

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı İdris Naim Şahin kendileriyle ilgili söylenmek istenen ne var, ne yok hiç aldırış etmiyoruz. "Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan endişe edelim." dedi.
Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı İdris Naim Şahin kendileriyle ilgili söylenen, söylenmek istenen ne var, ne yok hiç aldırış etmiyoruz. "Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan endişe edelim." dedi. Şahin sataşmalarla ilgili olarak; "Birilerine sataşmak bizim ahlakımız değildir. Bize sataşmalar olur, olabilir. Meyveli ağaca birileri ya çubuk atar ya da taş atar. Hiç önemli değil.” diye konuştu. Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, seçim çalışmalarını Aybastı ilçesinde sürdürdü. İlçe meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Şahin’e Aybastılılar büyük ilgi gösterdi.   Burada vatandaşlara hitap eden Şahin, yerel seçimlere bir hafta kaldığına dikkat çekerek, “Bir hafta sonra ülkemiz genelinde bir yerel yönetim seçimini hep beraber idrak edeceğiz. Bu seçim Kars’tan İzmir’e kadar, Hakkari’den Edirne’ye kadar ülkemizin her yerinde yapılacaktır. İnşallah huzur içerisinde, güvenlik içerisinde, mutluluk içerisinde adeta Perşembe Yaylası’nda festival yapar gibi bir güzellik ve kardeşlik içerisinde yapılmalıdır. Biz onu arzu ediyoruz ve onun için çaba gösteriyoruz. Bizim seçimden anladığımız sadece kendimizi anlatmaktan başka bir şey değildir. Birilerine sataşmak bizim ahlakımız değildir. Bize sataşmalar olur, olabilir. Meyveli ağaca birileri ya çubuk atar ya da taş atar. Hiç önemli değil. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan endişe edelim” diye konuştu.
Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı İdris Naim Şahin kendileriyle ilgili söylenmek istenen ne var, ne yok hiç aldırış etmiyoruz. "Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan endişe edelim." dedi.

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı İdris Naim Şahin kendileriyle ilgili söylenen, söylenmek istenen ne var, ne yok hiç aldırış etmiyoruz. "Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan endişe edelim." dedi.

Şahin sataşmalarla ilgili olarak; "Birilerine sataşmak bizim ahlakımız değildir. Bize sataşmalar olur, olabilir. Meyveli ağaca birileri ya çubuk atar ya da taş atar. Hiç önemli değil.” diye konuştu.

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, seçim çalışmalarını Aybastı ilçesinde sürdürdü. İlçe meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Şahin’e Aybastılılar büyük ilgi gösterdi.

 

Burada vatandaşlara hitap eden Şahin, yerel seçimlere bir hafta kaldığına dikkat çekerek, “Bir hafta sonra ülkemiz genelinde bir yerel yönetim seçimini hep beraber idrak edeceğiz. Bu seçim Kars’tan İzmir’e kadar, Hakkari’den Edirne’ye kadar ülkemizin her yerinde yapılacaktır. İnşallah huzur içerisinde, güvenlik içerisinde, mutluluk içerisinde adeta Perşembe Yaylası’nda festival yapar gibi bir güzellik ve kardeşlik içerisinde yapılmalıdır. Biz onu arzu ediyoruz ve onun için çaba gösteriyoruz. Bizim seçimden anladığımız sadece kendimizi anlatmaktan başka bir şey değildir. Birilerine sataşmak bizim ahlakımız değildir. Bize sataşmalar olur, olabilir. Meyveli ağaca birileri ya çubuk atar ya da taş atar. Hiç önemli değil. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan endişe edelim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.