Bir İntihar Vakası Daha

ASAYİŞ 05.08.2019 - 12:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2127+ kez okundu.
 

Bir İntihar Vakası Daha

Silahla kendi canına kıydı
Kumru ilçesine bağlı Eskiçokdeğirmen Mahallesi nüfusuna kayıtlı Ahmet Derbeder, henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı kendini silahla vurarak hayatına son verdi. Evli ve 40 yaşlarında olan Ahmet Derbeder’in sevenlerini bu haber ile üzdü. 112 acil sağlık ekipleri tarafından öldüğü tespit edilen Ahmet Derbeder’in cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.
Silahla kendi canına kıydı

Kumru ilçesine bağlı Eskiçokdeğirmen Mahallesi nüfusuna kayıtlı Ahmet Derbeder, henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı kendini silahla vurarak hayatına son verdi.

Evli ve 40 yaşlarında olan Ahmet Derbeder’in sevenlerini bu haber ile üzdü. 112 acil sağlık ekipleri tarafından öldüğü tespit edilen Ahmet Derbeder’in cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.