Berberler de zam yaptı

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.07.2019 - 09:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1776+ kez okundu.
 

Berberler de zam yaptı

Ordu’da hem erkek berberlerinin hem de kadın kuaförlerin ücretlerine yüzde 25’i geçmemek kaydıyla çeşitli oranlarda zam yapıld
Konu hakkında bilgi veren Ordu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Bayram, “Durum ortada bir taraftan kira, elektrik gibi ücretlerimiz artıyor diğer yandan kullandığımız malzemelerin. Bu nedenle zam yapmak durumunda kaldık. Aslında zam oranı  üyelerimizin istediği gibi de olmalı. Bir nevi gönül alma kabilinden bir fiyat değişimi oldu. Biz zaten son olarak 2017’nin mayıs ayında zam almıştık. O günden bu tarafa aynı tarifeyi kullanıyorduk.” dedi. Maske gibi yapılan bazı uygulamaların  fiyatlarının değiştirilmediğini belirten Bayram, “ Erkek saç tıraşı 22 lira oldu. Bu daha önce 17,5 liraydı. Yine 10 lira olan sakal tıraşı 12 liraya çıktı. Bunun dışında saç-sakal tıraşı 30 lira oldu. Saç yıkama ise 10 lira oldu. Çocuk ve öğrenci tıraşı ise 17 lira oldu.  Damat tıraşı ise 160 lira olarak belirlendi. Kadın kuaförleri de yaptıkları işlemlere yüzde 25 oranını geçmemek kaydıyla çeşitli oranlarda artış uyguladı.” diye konuştu.
Ordu’da hem erkek berberlerinin hem de kadın kuaförlerin ücretlerine yüzde 25’i geçmemek kaydıyla çeşitli oranlarda zam yapıld

Konu hakkında bilgi veren Ordu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Bayram, “Durum ortada bir taraftan kira, elektrik gibi ücretlerimiz artıyor diğer yandan kullandığımız malzemelerin. Bu nedenle zam yapmak durumunda kaldık. Aslında zam oranı  üyelerimizin istediği gibi de olmalı. Bir nevi gönül alma kabilinden bir fiyat değişimi oldu. Biz zaten son olarak 2017’nin mayıs ayında zam almıştık. O günden bu tarafa aynı tarifeyi kullanıyorduk.” dedi.

Maske gibi yapılan bazı uygulamaların  fiyatlarının değiştirilmediğini belirten Bayram, “ Erkek saç tıraşı 22 lira oldu. Bu daha önce 17,5 liraydı. Yine 10 lira olan sakal tıraşı 12 liraya çıktı. Bunun dışında saç-sakal tıraşı 30 lira oldu. Saç yıkama ise 10 lira oldu. Çocuk ve öğrenci tıraşı ise 17 lira oldu.  Damat tıraşı ise 160 lira olarak belirlendi. Kadın kuaförleri de yaptıkları işlemlere yüzde 25 oranını geçmemek kaydıyla çeşitli oranlarda artış uyguladı.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.