Belediye Meclisinde başı, imar ve içkili yerler çekti

BÖLGE GÜNDEMİ 07.11.2018 - 21:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1623+ kez okundu.
 

Belediye Meclisinde başı, imar ve içkili yerler çekti

Ünye Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplam 13 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, 7 gündem maddesi imarla ilgili 3 gündem maddesi ise içkili yerlerle ilgili oldu. Hasan Çolakoğlu, Arif Ergün ve Hüseyin Yıldız’ın izinli olarak katılamadığı toplantıda imarla ilgili maddelerden 4’ü reddedildi, 2 tanesi kabul edildi, 1 tanesi ise imar komisyonuna havale edildi. Mecliste görüşülen ve İçkili Yerle Komisyonuna havale edilen Buruncu Mahallesi’nde bulunan iş yerinin içkili yerler komisyonuna havale edilmesi konusu görüşülerek reddedildi. Mecliste görüşülen diğer maddede Uğurlu Mahallesi’nde bulunan ve Belediye Meclisi kararı ile içkili yerler krokisine dahil edilen alanda canlı müzik yapılması görüşülerek İçkili Yerler Belirleme Komisyonuna havale edildi. Gündemde görüşülen bir diğer maddede, Atatürk Mahallesi’nde bulunan ve içkili yerler krokisine dahil edilen yerde canlı müzik yapılmasına izin verilmesi konusu görüşülerek kabul edildi. Mecliste görüşülen bir diğer maddede, 2019 mali yılı içinde uygulanacak olan vergi, harç ve ücret tarifelerinin belirlenmesi konusu görüşülerek Tarife Komisyonuna havale edildi. Gündemde görüşülen bir diğer maddede, İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı tesislerde 2019 yılı içinde uygulanacak olan ücret tarifeleri konusu görüşülerek tarife komisyonuna havale edildi. Meclis toplantısında son olarak, Yeşilkent, Yavi ve Çınarcık Mahalleleri kadastro çalışmalarında görev yapacak olan bilirkişi güncellemeleri yapıldı.
Ünye Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplam 13 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, 7 gündem maddesi imarla ilgili 3 gündem maddesi ise içkili yerlerle ilgili oldu.

Hasan Çolakoğlu, Arif Ergün ve Hüseyin Yıldız’ın izinli olarak katılamadığı toplantıda imarla ilgili maddelerden 4’ü reddedildi, 2 tanesi kabul edildi, 1 tanesi ise imar komisyonuna havale edildi.

Mecliste görüşülen ve İçkili Yerle Komisyonuna havale edilen Buruncu Mahallesi’nde bulunan iş yerinin içkili yerler komisyonuna havale edilmesi konusu görüşülerek reddedildi.

Mecliste görüşülen diğer maddede Uğurlu Mahallesi’nde bulunan ve Belediye Meclisi kararı ile içkili yerler krokisine dahil edilen alanda canlı müzik yapılması görüşülerek İçkili Yerler Belirleme Komisyonuna havale edildi.

Gündemde görüşülen bir diğer maddede, Atatürk Mahallesi’nde bulunan ve içkili yerler krokisine dahil edilen yerde canlı müzik yapılmasına izin verilmesi konusu görüşülerek kabul edildi.

Mecliste görüşülen bir diğer maddede, 2019 mali yılı içinde uygulanacak olan vergi, harç ve ücret tarifelerinin belirlenmesi konusu görüşülerek Tarife Komisyonuna havale edildi.

Gündemde görüşülen bir diğer maddede, İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı tesislerde 2019 yılı içinde uygulanacak olan ücret tarifeleri konusu görüşülerek tarife komisyonuna havale edildi.

Meclis toplantısında son olarak, Yeşilkent, Yavi ve Çınarcık Mahalleleri kadastro çalışmalarında görev yapacak olan bilirkişi güncellemeleri yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.