Belediye borçlarında yeniden yapılandırma...

BÖLGE GÜNDEMİ 08.01.2020 - 23:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1877+ kez okundu.
 

Belediye borçlarında yeniden yapılandırma...

Ünye Belediye Meclisi, geçmiş yıllarda yüksek faiz oranlarından kullandırılan kredileri düşük faiz oranlarından yeniden yapılandırmak için Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'ya yetki verdi.
Belediye'nin, 2.3 ila 2.7 arasında yüksek faiz oranlarıyla aldığı kredi borçlarının düşük faizlerle yeniden yapılandırılması sonucunda borç miktarlarının önemli ölçüde azalacağı belirtildi. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, düşük faizle yeniden yapılandıracakları borçlardan kazanacakları para ile Ünye'ye hizmet edileceğini belirterek, bu kapsamdaki çalışmalara başladıklarını söyledi.  Ünye Belediyesi  Ocak ayı olağan meclis toplantısında gündem dışı görüşülen maddede  Ünye Belediyesinin özel ve kamu bankalarına olan kredi borçlarının yapılandırılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi konusu görüşülerek kabul edildi. Konuyla ilgili bilgi veren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Geçtiğimiz yıllarda belediyemize kullandırılan kredilerin faiz oranları 2.3 ila 2.7 arasında yüksek oranlar. Şu anda ise faiz oranları 0.99'a kadar düştü. Biz de bu durumdan yararlanmak, yüksek faiz oranlarıyla alınan kredileri düşük faiz oranlarından yeniden yapılandırmak istiyoruz.” dedi.
Ünye Belediye Meclisi, geçmiş yıllarda yüksek faiz oranlarından kullandırılan kredileri düşük faiz oranlarından yeniden yapılandırmak için Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'ya yetki verdi.

Belediye'nin, 2.3 ila 2.7 arasında yüksek faiz oranlarıyla aldığı kredi borçlarının düşük faizlerle yeniden yapılandırılması sonucunda borç miktarlarının önemli ölçüde azalacağı belirtildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, düşük faizle yeniden yapılandıracakları borçlardan kazanacakları para ile Ünye'ye hizmet edileceğini belirterek, bu kapsamdaki çalışmalara başladıklarını söyledi. 

Ünye Belediyesi  Ocak ayı olağan meclis toplantısında gündem dışı görüşülen maddede  Ünye Belediyesinin özel ve kamu bankalarına olan kredi borçlarının yapılandırılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi konusu görüşülerek kabul edildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Geçtiğimiz yıllarda belediyemize kullandırılan kredilerin faiz oranları 2.3 ila 2.7 arasında yüksek oranlar. Şu anda ise faiz oranları 0.99'a kadar düştü. Biz de bu durumdan yararlanmak, yüksek faiz oranlarıyla alınan kredileri düşük faiz oranlarından yeniden yapılandırmak istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.