Bedel Ödemek Şereftir

SİYASET 23.07.2020 - 14:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2173+ kez okundu.
 

Bedel Ödemek Şereftir

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP’den kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Gelişme üzerine Twitter üzerinden açıklama yapan Enginyurt, şu ifadeleri kullandı: “Fındıkta oyunlara karşı durmanın bedeli ağır da olsa; bu bedeli ödemek Ordulular adına şereftir.”
‘TARIM BAKANI İHANET ETMİŞTİR’ MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP’den kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi gündeme oturdu. Enginyurt, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin 665 bin ton olarak duyurduğu 2020 fındık rekoltesi açıklamasına çıktığı televizyon programında sert tepki göstermişti. Enginyurt Pakdemirli'nin rekolteyi beklenenden yüksek açıkladığını ileri sürerek, "Tarım Bakanı bugün fındık üreticisine ihanet etmiştir." ifadelerini kullanmıştı.   KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE  MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini yazılı açıklama ile duyurdu. Pek çok basın-yayın kuruluşu haberi son dakika olarak verdi. İhraç talebi kararının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sosyal medyayı kapatma kararı nedeniyle paylaşımlarını duran Enginyurt ilk değerlendirmesini sosyal paylayım platformu Twitter üzerinden yaptı.         FINDIĞI SAVUNMAK VATANI SAVUNMAKTIR Ordu’da olan Enginyurt’un haber üzerine Ankara’ya yola çıktığı öğrenildi. Enginyurt, önümüzdeki günlerde savunmasını MHP disiplin kuruluna teslim edecek. Enginyurt gelişmeden sonra attığı tek twetinde ise şu ifadelere yer verdi: ”Fındık üreticisinin hakkını savunmak, vatanı savunmak gibidir. Fındıkta oyunlara karşı durmanın bedeli ağır da olsa; bu bedeli ödemek Ordulular adına şereftir. Şerefin tavizi olmaz. MHP vazgeçilmez sevdamdır.” ERDOĞAN VE BAHÇELİ’NİN YANINDA DURACAĞIM Bu twetinden daha sonra bir twet daha atan Enginyurt şu ifadelere yer verdi:  Ben Cemal Enginyurt olarak her hal ve şartta, bu zor zamanda hem Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hem liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında duracağım. Üreticinin sesini haykırmak sert tepki değil uyarıdır. Ben 41 yıldır MHP mensubuyum. Ülkücü olmaktan gurur duyuyorum. Dik durmaya devam...  
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP’den kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Gelişme üzerine Twitter üzerinden açıklama yapan Enginyurt, şu ifadeleri kullandı: “Fındıkta oyunlara karşı durmanın bedeli ağır da olsa; bu bedeli ödemek Ordulular adına şereftir.”

‘TARIM BAKANI İHANET ETMİŞTİR’

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP’den kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi gündeme oturdu. Enginyurt, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin 665 bin ton olarak duyurduğu 2020 fındık rekoltesi açıklamasına çıktığı televizyon programında sert tepki göstermişti. Enginyurt Pakdemirli'nin rekolteyi beklenenden yüksek açıkladığını ileri sürerek, "Tarım Bakanı bugün fındık üreticisine ihanet etmiştir." ifadelerini kullanmıştı.

 

KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini yazılı açıklama ile duyurdu. Pek çok basın-yayın kuruluşu haberi son dakika olarak verdi. İhraç talebi kararının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sosyal medyayı kapatma kararı nedeniyle paylaşımlarını duran Enginyurt ilk değerlendirmesini sosyal paylayım platformu Twitter üzerinden yaptı.        

FINDIĞI SAVUNMAK VATANI SAVUNMAKTIR

Ordu’da olan Enginyurt’un haber üzerine Ankara’ya yola çıktığı öğrenildi. Enginyurt, önümüzdeki günlerde savunmasını MHP disiplin kuruluna teslim edecek. Enginyurt gelişmeden sonra attığı tek twetinde ise şu ifadelere yer verdi: ”Fındık üreticisinin hakkını savunmak, vatanı savunmak gibidir. Fındıkta oyunlara karşı durmanın bedeli ağır da olsa; bu bedeli ödemek Ordulular adına şereftir. Şerefin tavizi olmaz. MHP vazgeçilmez sevdamdır.”

ERDOĞAN VE BAHÇELİ’NİN YANINDA DURACAĞIM

Bu twetinden daha sonra bir twet daha atan Enginyurt şu ifadelere yer verdi: 

Ben Cemal Enginyurt olarak her hal ve şartta, bu zor zamanda hem Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hem liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında duracağım. Üreticinin sesini haykırmak sert tepki değil uyarıdır. Ben 41 yıldır MHP mensubuyum. Ülkücü olmaktan gurur duyuyorum. Dik durmaya devam...

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.