Başkan Tören: “Vatandaşlarımızın Hayır Duasını Almak Her Şeye Bedel”

YAŞAM 09.01.2021 - 14:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2414+ kez okundu.
 

Başkan Tören: “Vatandaşlarımızın Hayır Duasını Almak Her Şeye Bedel”

Altınordu Belediyesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yürütülen “Gönül Seferberliği Projesi” kapsamında yaşlı, engelli, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerinde detaylı temizlik hizmeti vermeye devam ediyor.
Proje kapsamında ilçe genelinde tespiti yapılan bakıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların evleri baştan aşağı temizlenerek, evin diğer ihtiyaçları da giderilmeye çalışılıyor.     BAŞKAN TÖREN: “VATANDAŞLARIMIZIN HAYIR DUASINI ALMAK HER ŞEYE BEDEL”     Belediye Başkanı Aşkın Tören, sosyal belediyeciliğin farklı örneklerinden biri olarak Altınordu Belediyesi tarafından hayata geçirilen projenin toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılandığını belirtti. Başkan Tören; "Projemiz, ilçemizde yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerinin temizlenmesine yönelik olarak devam ediyor. Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımızın asgari düzeyde temizlik ihtiyaçlarını sağlamak konusunda devletin şefkat ellerini onlara uzatma arzusu içerisindeyiz. Proje kapsamında, yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımızın evlerinin tüm temizliğini yapıyoruz. Bu hizmetin sonrasında, ihtiyaç sahibi insanlarımızın hayır duasını almak bizim için her şeye bedeldir. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler, yaptığımız işin ne denli önemli olduğunun bir göstergesidir” şeklinde konuştu.     VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR İlçe genelinde sürdürülen proje doğrultusunda evlerinde temizlik yapılan vatandaşlar, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.  
Altınordu Belediyesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yürütülen “Gönül Seferberliği Projesi” kapsamında yaşlı, engelli, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerinde detaylı temizlik hizmeti vermeye devam ediyor.

Proje kapsamında ilçe genelinde tespiti yapılan bakıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların evleri baştan aşağı temizlenerek, evin diğer ihtiyaçları da giderilmeye çalışılıyor.

 

 

BAŞKAN TÖREN: “VATANDAŞLARIMIZIN HAYIR DUASINI ALMAK HER ŞEYE BEDEL”

 

 

Belediye Başkanı Aşkın Tören, sosyal belediyeciliğin farklı örneklerinden biri olarak Altınordu Belediyesi tarafından hayata geçirilen projenin toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılandığını belirtti. Başkan Tören; "Projemiz, ilçemizde yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerinin temizlenmesine yönelik olarak devam ediyor. Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımızın asgari düzeyde temizlik ihtiyaçlarını sağlamak konusunda devletin şefkat ellerini onlara uzatma arzusu içerisindeyiz. Proje kapsamında, yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımızın evlerinin tüm temizliğini yapıyoruz. Bu hizmetin sonrasında, ihtiyaç sahibi insanlarımızın hayır duasını almak bizim için her şeye bedeldir. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler, yaptığımız işin ne denli önemli olduğunun bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

 

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

İlçe genelinde sürdürülen proje doğrultusunda evlerinde temizlik yapılan vatandaşlar, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.