Başkan Tekintaş “İkizce’yi Hak Ettiği Yere Taşıyacağız”

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 18.10.2018 - 09:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1576+ kez okundu.
 

Başkan Tekintaş “İkizce’yi Hak Ettiği Yere Taşıyacağız”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İkizce ilçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Tekintaş, İkizce halkı ile birlikte yürütülecek çalışmalar sonucunda ilçeyi hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.
BAŞKAN TEKİNTAŞ, “YOL SORUNU TARİHE KARIŞIYOR” Devam eden yatırımlar tamamlandığında İkizce ilçesinde yol sorununun tarihe karışacağını belirten Başkan Engin Tekintaş, “İkizce ilçemizde yaptığımız incelemeler sonrasında doğru yolda ilerlediğimizi gördük. Yapılan hizmetleri ve yapılacak olanları planlayarak bundan sonraki süreçte mümkün olduğunca hızlı bir şekilde İkizce’yi hak ettiği yere taşımayı hedefliyoruz. 24 km daha yol yaptıktan sonra İkizce ilçemizde ulaşım hizmetlerini istediğimiz düzeye ulaştırmış olacağız. Kaynartaş-Yoğunoluk bağlantı yolu şehir güzergâhı, Yoğunoluk istikametindeki hatlar, Devecik ve Çaybaşı hattına giden yollar da yapılıp tamamlandıktan sonra İkizce ilçemizde yolla ilgili sorunlar büyük oranda çözülmüş olacak. Durmak yok yola devam. Allah başarılarımızı ekip olarak sürdürmeyi nasip eylesin” diye konuştu. BAŞKAN SÖĞÜT, “DAHA İYİ BİR İKİZCE İÇİN BÜYÜKŞEHİR YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR” Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş’a, ilçeye yapılan yatırımlar için teşekkür eden İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt ise “Büyükşehir Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a ilçemize yaptığı ziyaretten ve yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaret vesilesiyle bugüne kadar yapılanları ve bundan sonra yapılacakları gözden geçirme fırsatı bulduk. Daha iyi bir İkizce için Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hız kesmeden devam ediyor. İnşallah 31 Mart 2019 seçimleri ile de İkizce dâhil olmak üzere 20’de 20 yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İkizce ilçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Tekintaş, İkizce halkı ile birlikte yürütülecek çalışmalar sonucunda ilçeyi hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “YOL SORUNU TARİHE KARIŞIYOR”

Devam eden yatırımlar tamamlandığında İkizce ilçesinde yol sorununun tarihe karışacağını belirten Başkan Engin Tekintaş, “İkizce ilçemizde yaptığımız incelemeler sonrasında doğru yolda ilerlediğimizi gördük. Yapılan hizmetleri ve yapılacak olanları planlayarak bundan sonraki süreçte mümkün olduğunca hızlı bir şekilde İkizce’yi hak ettiği yere taşımayı hedefliyoruz. 24 km daha yol yaptıktan sonra İkizce ilçemizde ulaşım hizmetlerini istediğimiz düzeye ulaştırmış olacağız. Kaynartaş-Yoğunoluk bağlantı yolu şehir güzergâhı, Yoğunoluk istikametindeki hatlar, Devecik ve Çaybaşı hattına giden yollar da yapılıp tamamlandıktan sonra İkizce ilçemizde yolla ilgili sorunlar büyük oranda çözülmüş olacak. Durmak yok yola devam. Allah başarılarımızı ekip olarak sürdürmeyi nasip eylesin” diye konuştu.

BAŞKAN SÖĞÜT, “DAHA İYİ BİR İKİZCE İÇİN BÜYÜKŞEHİR YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş’a, ilçeye yapılan yatırımlar için teşekkür eden İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt ise “Büyükşehir Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a ilçemize yaptığı ziyaretten ve yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaret vesilesiyle bugüne kadar yapılanları ve bundan sonra yapılacakları gözden geçirme fırsatı bulduk. Daha iyi bir İkizce için Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hız kesmeden devam ediyor. İnşallah 31 Mart 2019 seçimleri ile de İkizce dâhil olmak üzere 20’de 20 yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.