Başkan Tekintaş, Akkuş’ta incelemelerde bulundu

BÖLGE GÜNDEMİ 09.10.2018 - 21:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1107+ kez okundu.
 

Başkan Tekintaş, Akkuş’ta incelemelerde bulundu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Akkuş ilçesinde incelemelerde bulundu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Akkuş ilçesinde incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakam Vekili Muhammed Enes Çıkrık ve Belediye Başkanı İsa Demirci’yi de ziyaret eden Başkan Tekintaş ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Akkuş’u ziyaret etti. -“Kendimizi 2019 vizyonuna ve 31 Mart seçimlerine hazırlıyoruz”- Ziyaret kapsamında Akkuş’un sorunlarını masaya yatırdıklarını söyleyen Başkan Tekintaş, “Önümüzdeki 6 aylık süre içerisinde 2019-2024 vizyonunu da ortaya çıkaran çalışmaları birlikte gözden geçirerek değerlendirmelerde bulunacağız. Öncelikle ev sahipliğinden dolayı kıymetli Belediye Başkanımız İsa Demirci’ye, ilçe başkanımıza ve ekiplerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kardeşlik duygusu içerisinde sürdürdüğümüz çalışmaların aynı gönül birliğiyle gerek kamu gerek yerel gerekse sivil toplum kuruluşları ve halkımız tarafından sürmesini arzu ediyoruz. Allah ülkemize ve milletimize güç kuvvet versin. Bize inanan ve güvenen milletimize saygılar sunuyorum. Millet varsa biz varız. İsa Demirci Başkanımız burada ekibi ile gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Bizde Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarını desteklediğimiz gibi kendi çalışmalarımızı da üzerine koyarak ilçemizi 2019 vizyonuna ve 31 Mart seçimlerine hazır hale getiriyoruz.” dedi. -“İlk ziyaretinizin Akkuş’a olması bizim için onurdur”-   Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Başkan Tekintaş’a Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde başarılar dileyerek, “İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ağır sorumluluk isteyen görevi yüz akıyla yapacağınızdan eminiz. Bugün ilçemize yaptığınız ziyaretiniz dolayısıyla şahsım ve Akkuşlu hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum. Elbette göreve seçildikten sonra ilk ziyaretinizin Akkuş ilçemize olması bizim için ayrıca şeref ve onurdur. Geçmişte ilçemize güzel ve önemli katkılarınız oldu. Bu hizmetlerinize bundan sonraki süreçte de devam edeceğinizden eminiz.” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Akkuş ilçesinde incelemelerde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Akkuş ilçesinde incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakam Vekili Muhammed Enes Çıkrık ve Belediye Başkanı İsa Demirci’yi de ziyaret eden Başkan Tekintaş ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Akkuş’u ziyaret etti.

-“Kendimizi 2019 vizyonuna ve 31 Mart seçimlerine hazırlıyoruz”-

Ziyaret kapsamında Akkuş’un sorunlarını masaya yatırdıklarını söyleyen Başkan Tekintaş, “Önümüzdeki 6 aylık süre içerisinde 2019-2024 vizyonunu da ortaya çıkaran çalışmaları birlikte gözden geçirerek değerlendirmelerde bulunacağız. Öncelikle ev sahipliğinden dolayı kıymetli Belediye Başkanımız İsa Demirci’ye, ilçe başkanımıza ve ekiplerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kardeşlik duygusu içerisinde sürdürdüğümüz çalışmaların aynı gönül birliğiyle gerek kamu gerek yerel gerekse sivil toplum kuruluşları ve halkımız tarafından sürmesini arzu ediyoruz. Allah ülkemize ve milletimize güç kuvvet versin. Bize inanan ve güvenen milletimize saygılar sunuyorum. Millet varsa biz varız. İsa Demirci Başkanımız burada ekibi ile gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Bizde Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarını desteklediğimiz gibi kendi çalışmalarımızı da üzerine koyarak ilçemizi 2019 vizyonuna ve 31 Mart seçimlerine hazır hale getiriyoruz.” dedi.

-“İlk ziyaretinizin Akkuş’a olması bizim için onurdur”-

 

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Başkan Tekintaş’a Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde başarılar dileyerek, “İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ağır sorumluluk isteyen görevi yüz akıyla yapacağınızdan eminiz. Bugün ilçemize yaptığınız ziyaretiniz dolayısıyla şahsım ve Akkuşlu hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum. Elbette göreve seçildikten sonra ilk ziyaretinizin Akkuş ilçemize olması bizim için ayrıca şeref ve onurdur. Geçmişte ilçemize güzel ve önemli katkılarınız oldu. Bu hizmetlerinize bundan sonraki süreçte de devam edeceğinizden eminiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.