Başkan Tavlı Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

YAŞAM 03.01.2020 - 10:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1438+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ,Çin’de yapılan “Dünya Eğitim Robotları” yarışmasında başarılı olan öğrencileri makamında kabul etti,hediyeler verdi.
  Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ziyaretle ilgili şöyle açıklamada bulundu.”Yazılım ve robotik kodlama bilişim sektörünün giderek önem kazandığı dünyada ülkelerin geleceğini belirliyor. Bu çerçevede çocuklarımız hepimize gurur yaşatıyor. Ünye Yusuf Bahri Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muammer Öztürk, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Erdal Sezgül ile 6/A sınıfı öğrencileri Zafer Odabaşı ve Mustafa Eymen Yılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çin’de yapılan “Dünya Eğitim Robotları” yarışmasında ülkemizi ve Ünye’mizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum”dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ,Çin’de yapılan “Dünya Eğitim Robotları” yarışmasında başarılı olan öğrencileri makamında kabul etti,hediyeler verdi.

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ziyaretle ilgili şöyle açıklamada bulundu.”Yazılım ve robotik kodlama bilişim sektörünün giderek önem kazandığı dünyada ülkelerin geleceğini belirliyor.
Bu çerçevede çocuklarımız hepimize gurur yaşatıyor.
Ünye Yusuf Bahri Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muammer Öztürk, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Erdal Sezgül ile 6/A sınıfı öğrencileri Zafer Odabaşı ve Mustafa Eymen Yılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Çin’de yapılan “Dünya Eğitim Robotları” yarışmasında ülkemizi ve Ünye’mizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.