Başkan Güler, Öğrencilerle Söyleşide Bir Araya Geldi

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 26.12.2019 - 11:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1305+ kez okundu.
 

Başkan Güler, Öğrencilerle Söyleşide Bir Araya Geldi

Bulduğu her fırsatta vatandaş ve öğrencilerle bir araya gelmeye özen gösteren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altaş Kolejinde düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu.
  Altaş Koleji Konferans Salonunda Ahmet Coşkun Çağlıyan moderatörlüğünde gerçekleştirilen Kariyer Günleri adlı söyleşiyle Başkan Güler, öğrencilerin geleceğine ışık tutacak önemli noktalara değinerek onlara önerilerde bulundu. Söyleşide öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler aynı zamanda dünden bugüne kazandığı tecrübelerini öğretmen ve öğrencilere aktardı. “HAYATIMIZI BİR ŞEY OLMAK İÇİN DEĞİL, BİR ŞEY YAPMAK İÇİN KURULMALIYIZ” Söyleşi de konuşan gelen Başkan Güler, “Her konuda hepimizin hazırlıklı olması gerekir. Hayatımız hazırlık üzerine kuruluyor, tesadüf üzerine değil. Şans hazırlıklı beyinlere yardım eder. Hiçbir şeyi şansa bırakmamanız gerekir. Allah herkese 24 saati eşit olarak vermiş. Bu 24 saati kim iyi değerlendirirse istediği hedefe ulaşabilme şansını yakalamış olur. Önceden Türkiye’yi yöneten kadronun içerisinde bulunuyordum şuan ise Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Ordu’yu yönetiyorum. Sizler de sistemli çalışarak bu okulu, Ordu’yu hatta Türkiye’yi de yönetebilirsiniz. Hayatımızı bir şey olmak için değil, bir şey yapmak için kurulmalıyız. Benim hayatım da bu şekilde kuruldu. Daima faydalı ve güzel şeyler yapmak için çalışıyorum. Ordu’nun taklit eden değil, taklit edilen bir şehir olmasını istiyoruz. Nisan ayından itibaren Ordu muhteşem bir şehir olmaya başlayacak.  Sorumluluğumuz çok büyük, önümüz çok açık. Sorumluluğumuzun olduğu bu yolda sizlerle birlikte yürümek için elimizden geleni gayreti gösteriyoruz” dedi.
Bulduğu her fırsatta vatandaş ve öğrencilerle bir araya gelmeye özen gösteren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altaş Kolejinde düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu.

 

Altaş Koleji Konferans Salonunda Ahmet Coşkun Çağlıyan moderatörlüğünde gerçekleştirilen Kariyer Günleri adlı söyleşiyle Başkan Güler, öğrencilerin geleceğine ışık tutacak önemli noktalara değinerek onlara önerilerde bulundu. Söyleşide öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler aynı zamanda dünden bugüne kazandığı tecrübelerini öğretmen ve öğrencilere aktardı.

“HAYATIMIZI BİR ŞEY OLMAK İÇİN DEĞİL, BİR ŞEY YAPMAK İÇİN KURULMALIYIZ”

Söyleşi de konuşan gelen Başkan Güler, “Her konuda hepimizin hazırlıklı olması gerekir. Hayatımız hazırlık üzerine kuruluyor, tesadüf üzerine değil. Şans hazırlıklı beyinlere yardım eder. Hiçbir şeyi şansa bırakmamanız gerekir. Allah herkese 24 saati eşit olarak vermiş. Bu 24 saati kim iyi değerlendirirse istediği hedefe ulaşabilme şansını yakalamış olur. Önceden Türkiye’yi yöneten kadronun içerisinde bulunuyordum şuan ise Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Ordu’yu yönetiyorum. Sizler de sistemli çalışarak bu okulu, Ordu’yu hatta Türkiye’yi de yönetebilirsiniz. Hayatımızı bir şey olmak için değil, bir şey yapmak için kurulmalıyız. Benim hayatım da bu şekilde kuruldu. Daima faydalı ve güzel şeyler yapmak için çalışıyorum. Ordu’nun taklit eden değil, taklit edilen bir şehir olmasını istiyoruz. Nisan ayından itibaren Ordu muhteşem bir şehir olmaya başlayacak.  Sorumluluğumuz çok büyük, önümüz çok açık. Sorumluluğumuzun olduğu bu yolda sizlerle birlikte yürümek için elimizden geleni gayreti gösteriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.