Başkan Güler Faruk için devreye girdi

BÖLGE GÜNDEMİ 02.07.2020 - 13:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2274+ kez okundu.
 

Başkan Güler Faruk için devreye girdi

Hilmi Güler Faruk için devreye girdi
Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Beyli Mahallesi’nde elim bir kaza sonrası çenesinden ağır yaralanan Faruk Hasaken’in ameliyat olabilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler devreye girdi. Dün basında haberlerin yer alması üzerine gerekli yerlerle görüşme sağlayan Güler, Faruk Hasaken’in Samsun Tıp Fakültesi Hastanesine sevkini sağladı.Öte yandan Hasaken ailesi, Başkan Güler’e hastaları ile yakından ilgilendikleri için teşekkürlerini iletti.
Hilmi Güler Faruk için devreye girdi

Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Beyli Mahallesi’nde elim bir kaza sonrası çenesinden ağır yaralanan Faruk Hasaken’in ameliyat olabilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler devreye girdi.

Dün basında haberlerin yer alması üzerine gerekli yerlerle görüşme sağlayan Güler, Faruk Hasaken’in Samsun Tıp Fakültesi Hastanesine sevkini sağladı.Öte yandan Hasaken ailesi, Başkan Güler’e hastaları ile yakından ilgilendikleri için teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.