Başkan Güler'den erken bayramlaşma...

SİYASET 13.08.2019 - 12:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1582+ kez okundu.
 

Başkan Güler'den erken bayramlaşma...

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde belediye personelleri ile bayramlaştı.
Gerçekleştirilen bayramlaşma programına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Genel Sekreter Yardımcıları Suat Olgun, Selahattin Aydın ve Ali Erdal Gülderen katıldı. Daire başkanları, şube müdürlerinin de hazır olduğu bayramlaşma programında bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler,“Düşünen, Üreten ve Yarışan Ordu için gece-gündüz çalışan siz kıymetli personellerimizin ve ailelerinin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi. Çok daha sıkı çalışacağız   Başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti. “Ağız tadıyla güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bu bayramlar sadece tatil değil, tatilden çok daha derin anlamı olan dini ve milli günlerimizdir. Bu tatilde dinleneceksiniz, geleneklerimizi ve ibadetlerimizi gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki, bayram sonrası daha zinde ve heyecan dolu bir çalışan olarak göreve başlayacaksınız. Yeni dönemimizde çok daha sıkı çalışacağız. Üreten bir Ordu olacak. Bu bayramda iyi bir muhasebe yaparak verimi arttırıcı, Ordu’nun güzelliklerine güzellik katıcı çalışmaları oluşturacağız. Hepiniz bizim için çok kıymetlisiniz. Sizlerle beraber Ordu bu güzelliklere kavuştu. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Diğer günlerimizin bayramlarımız kadar güzel geçmesini temenni ediyorum. Hepinize başarılar diliyor, ailelerinize selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Hepinizin bayramını mübarek olsun” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde belediye personelleri ile bayramlaştı.

Gerçekleştirilen bayramlaşma programına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Genel Sekreter Yardımcıları Suat Olgun, Selahattin Aydın ve Ali Erdal Gülderen katıldı.

Daire başkanları, şube müdürlerinin de hazır olduğu bayramlaşma programında bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler,“Düşünen, Üreten ve Yarışan Ordu için gece-gündüz çalışan siz kıymetli personellerimizin ve ailelerinin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Çok daha sıkı çalışacağız

 

Başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti. “Ağız tadıyla güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bu bayramlar sadece tatil değil, tatilden çok daha derin anlamı olan dini ve milli günlerimizdir. Bu tatilde dinleneceksiniz, geleneklerimizi ve ibadetlerimizi gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki, bayram sonrası daha zinde ve heyecan dolu bir çalışan olarak göreve başlayacaksınız. Yeni dönemimizde çok daha sıkı çalışacağız. Üreten bir Ordu olacak. Bu bayramda iyi bir muhasebe yaparak verimi arttırıcı, Ordu’nun güzelliklerine güzellik katıcı çalışmaları oluşturacağız. Hepiniz bizim için çok kıymetlisiniz. Sizlerle beraber Ordu bu güzelliklere kavuştu. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Diğer günlerimizin bayramlarımız kadar güzel geçmesini temenni ediyorum. Hepinize başarılar diliyor, ailelerinize selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Hepinizin bayramını mübarek olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.