Başkan Demirci Gençlere Verdiği Sözü Tutuyor

YAŞAM 28.10.2020 - 22:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2372+ kez okundu.
 

Başkan Demirci Gençlere Verdiği Sözü Tutuyor

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, seçim zamanı Salman mahallesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında kendisinden halı saha isteyen öğrencilere verdiği sözü tuttu.
Akkuş Belediyesi, ilçede gençleri spora teşvik etmek ve gençlerin sportif faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla başlattığı spor tesisleri projesinin bir yenisini Salman mahallesine kazandırıyor. Daha önce ilçe merkezine son derece modern bir halı saha kazandıran Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci bu kez Salman mahallesindeki gençlere verdiği sözü tutuyor.   Dün gece beton döküm çalışmalarının devam ettiği alana giderek incelemelerde bulunan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Salman mahallesinde yapımına başlanan, 20x40 metre ebatlarında tasarlanan halı sahanın soyunma odalarıyla birlikte bin 250 metre kare alana inşa edileceğini ifade etti.   “Gençlerimiz Modern ve Sağlıklı Ortamda Sporlarını Yapacak”   Salmanlı gençlere seçim zamanı bir söz verdiklerini hatırlatan Başkan Demirci, gençlerin tozlu ve çamurlu alanlarda değil sağlıklı ve modern alanlarda spor yapmaları gerektiğini belirterek, “Salmanlı gençlerimize seçim zamanı buranın meydanında halı saha yapacağımıza dair söz vermiştik. Gençlerimizin bu güvenini boşa çıkarmadık ve çalışmalara başladık. Daha önce Akkuş merkezde son derece modern bir halı sahanın inşaatını kısa bir süre önce bitirmiştik. Şimdi burada da hem gençlerimizi spora yönlendirmek hem de daha sağlıklı ve modern bir alanda gençlerimizin spor yapmasına olanak sağlamak adına çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Bizim tek gayemiz memleketimize görev yaptığımız sürede ne kazandırabiliriz, gelecek nesillere ne bırakabiliriz. Bu yüzden rutin hizmetlerimizin yanında bu tür projelere de önem veriyoruz. Şimdiden Salman mahallemize ve çevre mahallelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.      
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, seçim zamanı Salman mahallesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında kendisinden halı saha isteyen öğrencilere verdiği sözü tuttu.

Akkuş Belediyesi, ilçede gençleri spora teşvik etmek ve gençlerin sportif faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla başlattığı spor tesisleri projesinin bir yenisini Salman mahallesine kazandırıyor. Daha önce ilçe merkezine son derece modern bir halı saha kazandıran Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci bu kez Salman mahallesindeki gençlere verdiği sözü tutuyor.

 

Dün gece beton döküm çalışmalarının devam ettiği alana giderek incelemelerde bulunan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Salman mahallesinde yapımına başlanan, 20x40 metre ebatlarında tasarlanan halı sahanın soyunma odalarıyla birlikte bin 250 metre kare alana inşa edileceğini ifade etti.

 

“Gençlerimiz Modern ve Sağlıklı Ortamda Sporlarını Yapacak”

 

Salmanlı gençlere seçim zamanı bir söz verdiklerini hatırlatan Başkan Demirci, gençlerin tozlu ve çamurlu alanlarda değil sağlıklı ve modern alanlarda spor yapmaları gerektiğini belirterek, “Salmanlı gençlerimize seçim zamanı buranın meydanında halı saha yapacağımıza dair söz vermiştik. Gençlerimizin bu güvenini boşa çıkarmadık ve çalışmalara başladık. Daha önce Akkuş merkezde son derece modern bir halı sahanın inşaatını kısa bir süre önce bitirmiştik. Şimdi burada da hem gençlerimizi spora yönlendirmek hem de daha sağlıklı ve modern bir alanda gençlerimizin spor yapmasına olanak sağlamak adına çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Bizim tek gayemiz memleketimize görev yaptığımız sürede ne kazandırabiliriz, gelecek nesillere ne bırakabiliriz. Bu yüzden rutin hizmetlerimizin yanında bu tür projelere de önem veriyoruz. Şimdiden Salman mahallemize ve çevre mahallelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.