Başkan Demirci, “ 22 Bin Nüfus Payıyla 80 Bin Kişiye Hizmet Ediyoruz”

BÖLGE GÜNDEMİ 07.02.2021 - 16:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1309+ kez okundu.
 

Başkan Demirci, “ 22 Bin Nüfus Payıyla 80 Bin Kişiye Hizmet Ediyoruz”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş nüfusunun 22 bin 118 olarak açıklanmasının ardından “yıllık gelirimiz aralık ayındaki sayıma göre hesaplanıyor ancak yazın en az 3- 4 katı nüfusa hizmet veriyoruz” dedi.
    Türkiye istatistik kurumu (TÜİK) Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre Ülke genelinde 2020 yılı nüfus rakamlarını açıkladı.  Açıklanan verilere göre Ordu’nun nüfusu 761 bin 400 olurken Akkuşun nüfusu 22 bin 118 olarak açıklandı. Aralık ayı başında 23 binin üzerinde olan Akkuş nüfusunun yılsonunda 22 bine düşmesine sitem eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “yazın 70-80 bin nüfusa hizmet ediyoruz” dedi.     TÜİK tarafından açıklanan nüfus verilerini değerlendiren Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Akkuş Ordu’nun hizmet alanı bakımından en büyük ilçelerinden ve yaz aylarında çok ciddi bir insan topluğu ilçemizde yaşıyor. Bugün açıklanan verilere göre ilçe nüfusumuz 22 bin 118 olarak açıklandı. Yıllık gelirimiz aralık ayındaki sayıma göre hesaplanıyor ancak yazın en az 70-80 bin kişiye hizmet veriyoruz. Giderlerimiz ve nüfus gelirimize bakınca aradaki fark çok çok fazla ben bu konuya kamuoyunun dikkatini çekmek istiyorum” dedi.     Öte yandan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş ilçesi sınırları içinde iş yapan ya da kamu kurumlarında çalışan ekmeğini Akkuşta kazanıp ikametgâhı başka ilçelerde olan vatandaşların durumunun kendilerini üzdüğünü belirtti.        
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş nüfusunun 22 bin 118 olarak açıklanmasının ardından “yıllık gelirimiz aralık ayındaki sayıma göre hesaplanıyor ancak yazın en az 3- 4 katı nüfusa hizmet veriyoruz” dedi.

 

 

Türkiye istatistik kurumu (TÜİK) Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarına göre Ülke genelinde 2020 yılı nüfus rakamlarını açıkladı.  Açıklanan verilere göre Ordu’nun nüfusu 761 bin 400 olurken Akkuşun nüfusu 22 bin 118 olarak açıklandı. Aralık ayı başında 23 binin üzerinde olan Akkuş nüfusunun yılsonunda 22 bine düşmesine sitem eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “yazın 70-80 bin nüfusa hizmet ediyoruz” dedi.

 

 

TÜİK tarafından açıklanan nüfus verilerini değerlendiren Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Akkuş Ordu’nun hizmet alanı bakımından en büyük ilçelerinden ve yaz aylarında çok ciddi bir insan topluğu ilçemizde yaşıyor. Bugün açıklanan verilere göre ilçe nüfusumuz 22 bin 118 olarak açıklandı. Yıllık gelirimiz aralık ayındaki sayıma göre hesaplanıyor ancak yazın en az 70-80 bin kişiye hizmet veriyoruz. Giderlerimiz ve nüfus gelirimize bakınca aradaki fark çok çok fazla ben bu konuya kamuoyunun dikkatini çekmek istiyorum” dedi.

 

 

Öte yandan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş ilçesi sınırları içinde iş yapan ya da kamu kurumlarında çalışan ekmeğini Akkuşta kazanıp ikametgâhı başka ilçelerde olan vatandaşların durumunun kendilerini üzdüğünü belirtti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.