Başkan Alp,” Niksar’dan Elimiz Boş Dönmeyeceğiz”

SPOR 19.10.2019 - 00:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1451+ kez okundu.
 

Başkan Alp,” Niksar’dan Elimiz Boş Dönmeyeceğiz”

Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Hamza Alp, bu hafta sonu oynanacak olan Ünye 1957 Spor ile Niksar Belediyespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta 4 haftadır galip gelemeyen Ünye 1957 Spor bu hafta sonu gerçekleşecek maç öncesi sıkı bir çalışma içerisine girdi. Niksar Belediyespor maçı öncesi konuşan Kulüp Başkanı Hamza Alp,” Şeytanın bacağını bu hafta sonu Niksar deplasmanında kıracağız. Hafta içinde hocalarımız ve takım arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yaptı. Moralimiz yüksek ve takımda sakat yada eksik oyuncularımız yok. Amacımız Niksar’dan en az bir puan alarak evimize dönmek istiyoruz” dedi.
Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Hamza Alp, bu hafta sonu oynanacak olan Ünye 1957 Spor ile Niksar Belediyespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta 4 haftadır galip gelemeyen Ünye 1957 Spor bu hafta sonu gerçekleşecek maç öncesi sıkı bir çalışma içerisine girdi.

Niksar Belediyespor maçı öncesi konuşan Kulüp Başkanı Hamza Alp,” Şeytanın bacağını bu hafta sonu Niksar deplasmanında kıracağız. Hafta içinde hocalarımız ve takım arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yaptı. Moralimiz yüksek ve takımda sakat yada eksik oyuncularımız yok. Amacımız Niksar’dan en az bir puan alarak evimize dönmek istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.