Başhekim’den teşekkür

BÖLGE GÜNDEMİ 22.07.2018 - 22:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1634+ kez okundu.
 

Başhekim’den teşekkür

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz, Ünye’de sağanak yağışın ardından hastanede yaşanan olumsuzluğun giderilmesinde çaba harcayan personele teşekkür etti.
Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz, 14 Temmuz akşamı Ünye’de meydana gelen sağanak yağışın ardından hastanede yaşanan olumsuzluğun giderilmesinde yoğun çaba harcayan personele teşekkür etti.   14 Temmuz 2018 Cumartesi Ünye’de yaşanan sağanak yağıştan Ünye Devlet Hastanesi olumsuz etkilendi. Başhekim Op. Dr. Güray Yılmaz, yaşanan olumsuzlukların giderilmesinde gayret gösteren hastane temizlik hizmetleri çalışanlarına teşekkür etti.  Temizlik personeli ile biraya gelen Op. Dr. Güray Yılmaz, “Çalışma arkadaşlarımız o gece sabaha kadar büyük bir özveri ile hastanemizde hizmetin aksamaması adına üstün gayret göstermişlerdir. Yaptıkları bu gayret takdire şayandır. Bu nedenle kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.  
Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz, Ünye’de sağanak yağışın ardından hastanede yaşanan olumsuzluğun giderilmesinde çaba harcayan personele teşekkür etti.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz, 14 Temmuz akşamı Ünye’de meydana gelen sağanak yağışın ardından hastanede yaşanan olumsuzluğun giderilmesinde yoğun çaba harcayan personele teşekkür etti.  

14 Temmuz 2018 Cumartesi Ünye’de yaşanan sağanak yağıştan Ünye Devlet Hastanesi olumsuz etkilendi.

Başhekim Op. Dr. Güray Yılmaz, yaşanan olumsuzlukların giderilmesinde gayret gösteren hastane temizlik hizmetleri çalışanlarına teşekkür etti. 
Temizlik personeli ile biraya gelen Op. Dr. Güray Yılmaz, “Çalışma arkadaşlarımız o gece sabaha kadar büyük bir özveri ile hastanemizde hizmetin aksamaması adına üstün gayret göstermişlerdir. Yaptıkları bu gayret takdire şayandır. Bu nedenle kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.