Barış Pınarı Harekâtı’na Ünye’den destek

BÖLGE GÜNDEMİ 14.10.2019 - 10:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1350+ kez okundu.
 

Barış Pınarı Harekâtı’na Ünye’den destek

Suriye'nin kuzeyindeki terör unsurlarına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’na Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (ÜTSO) bayraklı destek geldi.
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası binasına Suriye'nin kuzeyindeki terör unsurlarına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek için Türk Bayrağı asıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyindeki YPG/PKK ve IŞİD terör örgütlerine yönelik Barış Pınarı Harekâtı için 9 Ekim 2019 Çarşamba günü düğmeye bastı. Suriye'nin 30 kilometre içine kadar sınır hattında terör hedefleri havadan jetlerle, karadan ise obüslerle vuruldu. Harekâtın başlamasıyla birlikte Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, binasına astığı büyük Türk bayrağıyla Mehmetçik’e destek mesajı verdi.   Ayrıca Ünye şehir merkezinde işyerlerine Türk bayrakları asılarak, harekata destek verildi. 
Suriye'nin kuzeyindeki terör unsurlarına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’na Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (ÜTSO) bayraklı destek geldi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası binasına Suriye'nin kuzeyindeki terör unsurlarına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek için Türk Bayrağı asıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyindeki YPG/PKK ve IŞİD terör örgütlerine yönelik Barış Pınarı Harekâtı için 9 Ekim 2019 Çarşamba günü düğmeye bastı.

Suriye'nin 30 kilometre içine kadar sınır hattında terör hedefleri havadan jetlerle, karadan ise obüslerle vuruldu.

Harekâtın başlamasıyla birlikte Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, binasına astığı büyük Türk bayrağıyla Mehmetçik’e destek mesajı verdi.

 

Ayrıca Ünye şehir merkezinde işyerlerine Türk bayrakları asılarak, harekata destek verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.