Balonlar Demir Ali İçin Uçtu

YAŞAM 26.11.2020 - 15:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1156+ kez okundu.
 

Balonlar Demir Ali İçin Uçtu

Demir Ali’nin ABD’deki tedavisi için gerekli olan 2,1 milyon avronun toplanmasının ardından kampanyanın simgesi haline gelen kırmızı balonlar onun için uçuruldu.
SMA Tip 1 adında ölümcül kas hastalığı ile mücadele eden 19 aylık Demir Ali bebeğin tedavisi için gerekli olan 2,1 milyon avronun toplanmasıyla birlikte Demir Ali bebekle simgeleşen kırmızı balonlar, Ordu rıhtımından uçuruldu. Kampanyaya başından beri destek veren ve her zaman ailenin yanında olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de ailenin sevincine de ortak oldu. Başkan Güler, yüzlerce vatandaşla kırmızı balon uçurdu.   “HEP BİRLİKTE BAŞARDIK”   Demir Ali’nin biran evvel sağlığına kavuşmasını dileyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu örnek bir davranış gösterdi. Bugün de burada Demir Ali’miz için simgeleşen kırmızı balonları hep birlikte uçurduk. İnşallah Demir Ali bebeğimiz Amerika’da tedavi olup geldikten sonra da burada kutlamasını yaparız. Bunu hep birlikte başardık. Bu kampanyaya gönülden katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Allah, biran evvel Demir bebeğimizi bizlere sağlıkla kavuştursun” dedi.   “BAŞKANIMIZ KAMPANYANIN BAŞINDAN BERİ MADDİ VE MANEVİ GÜÇ VERDİ”   Kampanyanın başından bu yana desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Demir Ali’nin babası Avukat İbrahim Kubilay Bayraktar ve annesi Avukat Ezgi Bayraktar “Kampanyanın en başından bu yana sayın bakanımızla hep beraberdik. Kamuoyunun yeni haberi oldu ama başından beri bize maddi ve manevi anlamda güç verdi. Biz ömür boyunca yaptığı iyilikleri unutmayacağız. İnşallah bu dayanışma ruhu Ordu üzerinden artarak tüm Türkiye’ye yayılacak” şeklinde konuştular.      
Demir Ali’nin ABD’deki tedavisi için gerekli olan 2,1 milyon avronun toplanmasının ardından kampanyanın simgesi haline gelen kırmızı balonlar onun için uçuruldu.

SMA Tip 1 adında ölümcül kas hastalığı ile mücadele eden 19 aylık Demir Ali bebeğin tedavisi için gerekli olan 2,1 milyon avronun toplanmasıyla birlikte Demir Ali bebekle simgeleşen kırmızı balonlar, Ordu rıhtımından uçuruldu. Kampanyaya başından beri destek veren ve her zaman ailenin yanında olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de ailenin sevincine de ortak oldu. Başkan Güler, yüzlerce vatandaşla kırmızı balon uçurdu.

 

HEP BİRLİKTE BAŞARDIK”

 

Demir Ali’nin biran evvel sağlığına kavuşmasını dileyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu örnek bir davranış gösterdi. Bugün de burada Demir Ali’miz için simgeleşen kırmızı balonları hep birlikte uçurduk. İnşallah Demir Ali bebeğimiz Amerika’da tedavi olup geldikten sonra da burada kutlamasını yaparız. Bunu hep birlikte başardık. Bu kampanyaya gönülden katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Allah, biran evvel Demir bebeğimizi bizlere sağlıkla kavuştursun” dedi.

 

“BAŞKANIMIZ KAMPANYANIN BAŞINDAN BERİ MADDİ VE MANEVİ GÜÇ VERDİ”

 

Kampanyanın başından bu yana desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Demir Ali’nin babası Avukat İbrahim Kubilay Bayraktar ve annesi Avukat Ezgi Bayraktar “Kampanyanın en başından bu yana sayın bakanımızla hep beraberdik. Kamuoyunun yeni haberi oldu ama başından beri bize maddi ve manevi anlamda güç verdi. Biz ömür boyunca yaptığı iyilikleri unutmayacağız. İnşallah bu dayanışma ruhu Ordu üzerinden artarak tüm Türkiye’ye yayılacak” şeklinde konuştular.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.