Av tüfeği ile canına kıydı

ASAYİŞ 02.09.2018 - 11:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1268+ kez okundu.
 

Av tüfeği ile canına kıydı

Korgan İlçesine bağlı Tepealan nüfusuna kayıtlı Hüseyin Acar gezmeye gittiği Niksar da av tüfeği ile intihar ederek hayatını kaybetti.
Niksara gezmeye giden ve orada girdiği bunalım sonucu intihar eden Hüseyin Acar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 37 Yaşında ve bekar olan Hüseyin Acar kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hüseyin Acar’ın av tüfeği ile intihar ettiği öğrenilirken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Tokat Adli Tıp Kurumuna götürüldüğü ve olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.  
Korgan İlçesine bağlı Tepealan nüfusuna kayıtlı Hüseyin Acar gezmeye gittiği Niksar da av tüfeği ile intihar ederek hayatını kaybetti.

Niksara gezmeye giden ve orada girdiği bunalım sonucu intihar eden Hüseyin Acar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 37 Yaşında ve bekar olan Hüseyin Acar kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hüseyin Acar’ın av tüfeği ile intihar ettiği öğrenilirken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Tokat Adli Tıp Kurumuna götürüldüğü ve olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.