Argan Yaylası doldu taştı

YAŞAM 02.02.2020 - 21:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2638+ kez okundu.
 

Argan Yaylası doldu taştı

Akkuş'un Argan yaylası bu hafta sonu da ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti. Gerek il dışı, gerekse il genelinden Argan yaylasına akın eden binlerce kişi doyasıya eğlendi.
Çocuk, genç, yaşlı herkesim Argan yaylasında muhteşem doğanın ve kızaklarla kayarak karın keyfini çıkartı. Ziyaretçilerinin doyumsuz bir hafta sonu geçirmelerini sağlayan Argan yaylası doğal güzellikleriyle de gelenleri büyülemeye devam ediyor. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'de vatandaşların eğlencelerine ortak olurken, sevgi gösterileri ile karşılandı. Argan yaylasında düzenlenen etkinlik için Başkan Demirci'ye teşekkür eden vatandaşlar, bu tür etkinliklerin devamını diledi.  Ulaşım başta olmak üzere gelen ziyaretçileri rahata kavuşturmak amaçlı Büyükşehir ve Akkuş Belediyesi vatandaşlara birçok imkanı sunuyor. Vatandaşların Argan yaylasına ulaşabilmeleri için şehir merkezinden servis araçları ile ücretsiz ulaşım hizmeti de Akkuş Belediyesi tarafından sağlanıyor.
Akkuş'un Argan yaylası bu hafta sonu da ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti. Gerek il dışı, gerekse il genelinden Argan yaylasına akın eden binlerce kişi doyasıya eğlendi.


Çocuk, genç, yaşlı herkesim Argan yaylasında muhteşem doğanın ve kızaklarla kayarak karın keyfini çıkartı.
Ziyaretçilerinin doyumsuz bir hafta sonu geçirmelerini sağlayan Argan yaylası doğal güzellikleriyle de gelenleri büyülemeye devam ediyor.
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'de vatandaşların eğlencelerine ortak olurken, sevgi gösterileri ile karşılandı.
Argan yaylasında düzenlenen etkinlik için Başkan Demirci'ye teşekkür eden vatandaşlar, bu tür etkinliklerin devamını diledi.
 Ulaşım başta olmak üzere gelen ziyaretçileri rahata kavuşturmak amaçlı Büyükşehir ve Akkuş Belediyesi vatandaşlara birçok imkanı sunuyor.
Vatandaşların Argan yaylasına ulaşabilmeleri için şehir merkezinden servis araçları ile ücretsiz ulaşım hizmeti de Akkuş Belediyesi tarafından sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.