Argan, “Belediyeye bakışı değiştireceğiz”

SİYASET 13.11.2018 - 23:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2125+ kez okundu.
 

Argan, “Belediyeye bakışı değiştireceğiz”

Kenan Selim Argan, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatı yaparak, “Belediyeciliğin vizyonunu değiştireceğiz. Belediyeye bakışı değiştireceğiz." dedi.
Ünye Yunus Emre Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Selim Argan, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen aday adaylık açıklamasında partililere karanfil dağıtan Argan, belediyeciliği değiştirmek için aday olduğunu söyledi. -“Teveccühün yüksek olması bizleri de memnun ediyor”-   AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hüseyin Tavlı, “AK Parti’ye teveccühün böyle yüksek olması bizleri de memnun ediyor. Bakıldığında bugün ülkeyi yönetebilecek kadroların AK Parti’de olduğu imajı toplum tarafından kabul edildiği görülmektedir. İnşallah bundan sonra da AK kadrolarla bu memlekete güzel hizmetlere kavuşacağı umudu ve görüntüsü vardır.” dedi. -“Sorumluluktan kaçamazdık, kaçmamalıydık”- Kenan Selim Argan, yaşadığı şart ve ortamların kendisine aday adaylığı noktasında ağır bir sorumluluk yüklediğini ifade ederek, şöyle konuştu: “Bizim işimiz sevgi, gönüllere sevgiyi nakşetmek olacak. Ben içinizden biriyim, kardeşinizim. Biz biriz, beraberiz, kardeşiz. Ben Ünye’de doğdum, Ünye’de büyüdüm, Ünye’de yaşamaya da devam edeceğim. Ben Kenan Selim Argan olarak Ünye Belediye Başkanlığı’na ille de talip olmak istemedim. İnanın buna ihtiyacımızda yok. Ama görmüş olduğumuz şartlar, yaşamış olduğumuz ortamlar bize Belediye Başkanlığı noktasında ağır bir sorumluluk yükledi. O açıdan böyle bir sorumluluktan kaçamazdık, kaçmamalıydık. Tabi biz bunları yaparken sizlerle birlikte yapacağız. İçinizde görev alacak, görev üstlenecek arkadaşlarımız var. Hep birlikte Ünye’yi çağdaş kentleşme noktasında olması gereken noktaya hep beraber getireceğiz. Tabi ki değişim ve dönüşümün öncülüğünü yapacağız ama ilk önce beyinlerde ve gönüllerde değişikliği yapacağız. Bunu yaparken de hiç kimseyi kırmadan, kimseyi üzmeden yapacağız. Sözümüze, hareketlerimize dikkat edeceğiz.” -“Belediyeciliğin vizyonunu değiştireceğiz”-   Herkesimden kabul görmüş projeleri ortaya koyacaklarını belirten Argan, “Yunus’un hayat felsefesinden, dünya görüşünden, hayat anlayışından bir şeyler almanın gayreti içerisinde olacağız. Kesinlikle park yapacağım, meydan yapacağım, cadde yapacağım demiyorum. Belediyeciliğin vizyonunu değiştireceğiz. Belediyeye bakışı değiştireceğiz. Ama bunu yaparken vatandaşlarımızla yapacağız. Vatandaşlarımızın beğenmeyeceği hiçbir projeye imza atmayacağız. Öyle eserler ortaya koyacağız ki tartışmasız, şaibesiz, herkes tarafından kabul görmüş, beğenilmiş, ön görülmüş projeler olacak. Eğer takdir ederseniz belediyecilik vizyonunu hep beraber şekillendireceğiz. Farklı bir perspektifte bakacağız.” dedi. 
Kenan Selim Argan, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatı yaparak, “Belediyeciliğin vizyonunu değiştireceğiz. Belediyeye bakışı değiştireceğiz." dedi.

Ünye Yunus Emre Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Selim Argan, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen aday adaylık açıklamasında partililere karanfil dağıtan Argan, belediyeciliği değiştirmek için aday olduğunu söyledi.

-“Teveccühün yüksek olması bizleri de memnun ediyor”-  

AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hüseyin Tavlı, “AK Parti’ye teveccühün böyle yüksek olması bizleri de memnun ediyor. Bakıldığında bugün ülkeyi yönetebilecek kadroların AK Parti’de olduğu imajı toplum tarafından kabul edildiği görülmektedir. İnşallah bundan sonra da AK kadrolarla bu memlekete güzel hizmetlere kavuşacağı umudu ve görüntüsü vardır.” dedi.

-“Sorumluluktan kaçamazdık, kaçmamalıydık”-

Kenan Selim Argan, yaşadığı şart ve ortamların kendisine aday adaylığı noktasında ağır bir sorumluluk yüklediğini ifade ederek, şöyle konuştu:

“Bizim işimiz sevgi, gönüllere sevgiyi nakşetmek olacak. Ben içinizden biriyim, kardeşinizim. Biz biriz, beraberiz, kardeşiz. Ben Ünye’de doğdum, Ünye’de büyüdüm, Ünye’de yaşamaya da devam edeceğim. Ben Kenan Selim Argan olarak Ünye Belediye Başkanlığı’na ille de talip olmak istemedim. İnanın buna ihtiyacımızda yok. Ama görmüş olduğumuz şartlar, yaşamış olduğumuz ortamlar bize Belediye Başkanlığı noktasında ağır bir sorumluluk yükledi. O açıdan böyle bir sorumluluktan kaçamazdık, kaçmamalıydık. Tabi biz bunları yaparken sizlerle birlikte yapacağız. İçinizde görev alacak, görev üstlenecek arkadaşlarımız var. Hep birlikte Ünye’yi çağdaş kentleşme noktasında olması gereken noktaya hep beraber getireceğiz. Tabi ki değişim ve dönüşümün öncülüğünü yapacağız ama ilk önce beyinlerde ve gönüllerde değişikliği yapacağız. Bunu yaparken de hiç kimseyi kırmadan, kimseyi üzmeden yapacağız. Sözümüze, hareketlerimize dikkat edeceğiz.”

-“Belediyeciliğin vizyonunu değiştireceğiz”-

 

Herkesimden kabul görmüş projeleri ortaya koyacaklarını belirten Argan, “Yunus’un hayat felsefesinden, dünya görüşünden, hayat anlayışından bir şeyler almanın gayreti içerisinde olacağız. Kesinlikle park yapacağım, meydan yapacağım, cadde yapacağım demiyorum. Belediyeciliğin vizyonunu değiştireceğiz. Belediyeye bakışı değiştireceğiz. Ama bunu yaparken vatandaşlarımızla yapacağız. Vatandaşlarımızın beğenmeyeceği hiçbir projeye imza atmayacağız. Öyle eserler ortaya koyacağız ki tartışmasız, şaibesiz, herkes tarafından kabul görmüş, beğenilmiş, ön görülmüş projeler olacak. Eğer takdir ederseniz belediyecilik vizyonunu hep beraber şekillendireceğiz. Farklı bir perspektifte bakacağız.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.