Arazi Kavgası; 2 Ölü, 4 Yaralı

BÖLGE GÜNDEMİ 18.08.2020 - 10:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1219+ kez okundu.
 

Arazi Kavgası; 2 Ölü, 4 Yaralı

İkizce’de arazi meselesi nedeniyle çıkan kavgada bir kişi hem amcasının oğlunu hem de kendi kardeşini vurarak öldürdü.
ÖNCE AMCASININ OĞLUNU VURDU Olay Yukarı Karlıtepe Mahallesi'nde yaşandı. Bahçesine geçmek için amcasının oğlu Hüseyin Tiryaki’nin bahçe yolunu kullanan Ramis Tiryaki (66) ile Hüseyin Tiryaki (33) arasındaki  tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Ramis Tiryaki tabanca ile Hüseyin Tiryaki'ye ateş etti. Hüseyin Tiryaki olay yerinde hayatını kaybederken seken kurşun aynı anda Muhammed Tiryaki ile Hüseyin Tiryaki’nin annesi Saadet Tiryaki’ye isabet etti.   SONRA KENDİ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ   Bir kişi öldürüp iki kişiyi yaralayan Ramis Tiryaki olay yerinden kaçarak kendi evine gitti. Evinin önünde patoza fındık veren kardeşi Mehmet Tiryaki'yi (52) gören Ramis Tiryaki ona ‘bu olaylara sen sebep oldun’ diyerek ateş etti. Mehmet Tiryaki olay yerinde hayatını kaybetti. Ramis Tiryaki,  Mehmet Tiryaki’nin oğlu Ersin Tiryaki ve yine olay yerinde fındık patoz sahibi Emre Keş’e de ateş ederek yaralanmalarına sebep oldu.   İKİSİ AĞIR DÖRT DE YARALI VAR   Olayın ardından Ramis Tiryaki kayıplara karıştı. Ramis Tiryakinin oğlu Şenol Tiryaki Jandarma'ya teslim oldu. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı başattı. Olayda, Ersin Tiryaki, Muhammed Tiryaki ağır yaralanırken Emre Keş ve Saadet Tiryaki hafif yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Hüseyin ve Mehmet Tiryaki ise yaşamlarını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İkizce’de arazi meselesi nedeniyle çıkan kavgada bir kişi hem amcasının oğlunu hem de kendi kardeşini vurarak öldürdü.

ÖNCE AMCASININ OĞLUNU VURDU

Olay Yukarı Karlıtepe Mahallesi'nde yaşandı. Bahçesine geçmek için amcasının oğlu Hüseyin Tiryaki’nin bahçe yolunu kullanan Ramis Tiryaki (66) ile Hüseyin Tiryaki (33) arasındaki  tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Ramis Tiryaki tabanca ile Hüseyin Tiryaki'ye ateş etti. Hüseyin Tiryaki olay yerinde hayatını kaybederken seken kurşun aynı anda Muhammed Tiryaki ile Hüseyin Tiryaki’nin annesi Saadet Tiryaki’ye isabet etti.

 

SONRA KENDİ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

 

Bir kişi öldürüp iki kişiyi yaralayan Ramis Tiryaki olay yerinden kaçarak kendi evine gitti. Evinin önünde patoza fındık veren kardeşi Mehmet Tiryaki'yi (52) gören Ramis Tiryaki ona ‘bu olaylara sen sebep oldun’ diyerek ateş etti. Mehmet Tiryaki olay yerinde hayatını kaybetti. Ramis Tiryaki,  Mehmet Tiryaki’nin oğlu Ersin Tiryaki ve yine olay yerinde fındık patoz sahibi Emre Keş’e de ateş ederek yaralanmalarına sebep oldu.

 

İKİSİ AĞIR DÖRT DE YARALI VAR

 

Olayın ardından Ramis Tiryaki kayıplara karıştı. Ramis Tiryakinin oğlu Şenol Tiryaki Jandarma'ya teslim oldu. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı başattı. Olayda, Ersin Tiryaki, Muhammed Tiryaki ağır yaralanırken Emre Keş ve Saadet Tiryaki hafif yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Hüseyin ve Mehmet Tiryaki ise yaşamlarını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.