Aradıklarını bulamayınca dağıtıp kaçtılar

ASAYİŞ 02.12.2018 - 15:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 989+ kez okundu.
 

Aradıklarını bulamayınca dağıtıp kaçtılar

Ünye Belediyesi lostra salonunda işyerlerine giren kişi ya da kişiler, 4 işyerinin kapısını kırarak boyacı dükkanlarını dağıttı, aradıklarını da bulamayınca bir şey almadan çıktılar.
Edinilen bilgiye göre, Ünye Belediyesi ile Ziraat Bankası arasında hizmet veren Lostra Salonu’na gece gelen kişi ya da kişiler, lostra salonunda bulunan 8 işyerinden 4’ünün kapısını kırdı.  Kapıları kırarak içeri giren kişi ya da kişiler işyerlerinde bulunan rafları ve malzemeleri karıştırıp dağıttıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Sabah ayakkabı dükkanını açmak üzere gelen işyeri sahipleri gördükleri manzara karşısında şaşırırken, durumu emniyet güçlerine haber verdiler. Olay yerine gelen Ünye Emniyet Müdürlüğü ekipleri kırılan işyerlerinin kapılarından ve içeriden parmak izi alarak inceleme yaptı.  İşyeri sahiplerinden Dursun Elik, emniyet yetkililerinin araması üzerine işyerine geldiğini belirterek, “Geldiğimizde dükkanımın açılmış ve içinin dağıtılmış olduğunu gördüm. Akşam düzenli bir şekilde bırakıp gitmiştim. Ne aradıklarını anlayamadık. Burada boya ve ayakkabı malzemesinden başka bir şey yoktu. Bir şey de almamışlar, sadece dağıtmışlar.” dedi. İşyeri sahiplerinden Mehmet Demir, “Sabah geldiğimizde bu manzarayla karşılaştık. Girdikleri dükkanları dağıtmışlar. Bir şeyde almamışlar. Sadece para aramışlar. Parada yoktu zaten.” dedi.       İşyeri sahiplerinden Mehmet Çelik, emniyetin inceleme yaptığını belirterek, “Sabah işyerini açmaya gelen arkadaşlarımızdan birisi dükkanların kapılarının kırıldığını ve içlerinin dağıtıldığını görüp emniyete haber vermiş. Benim dükkanıma girmemişler, 8 dükkandan 4’üne zarar vermişler. Dükkanların içlerini kurcalamışlar. Dükkanlar dağıtılmış, içlerinde bir takım şeyle kurcalanmış. Polisler geldi parmak izi aldı.” diye konuştu.
Ünye Belediyesi lostra salonunda işyerlerine giren kişi ya da kişiler, 4 işyerinin kapısını kırarak boyacı dükkanlarını dağıttı, aradıklarını da bulamayınca bir şey almadan çıktılar.

Edinilen bilgiye göre, Ünye Belediyesi ile Ziraat Bankası arasında hizmet veren Lostra Salonu’na gece gelen kişi ya da kişiler, lostra salonunda bulunan 8 işyerinden 4’ünün kapısını kırdı.  Kapıları kırarak içeri giren kişi ya da kişiler işyerlerinde bulunan rafları ve malzemeleri karıştırıp dağıttıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Sabah ayakkabı dükkanını açmak üzere gelen işyeri sahipleri gördükleri manzara karşısında şaşırırken, durumu emniyet güçlerine haber verdiler.

Olay yerine gelen Ünye Emniyet Müdürlüğü ekipleri kırılan işyerlerinin kapılarından ve içeriden parmak izi alarak inceleme yaptı. 

İşyeri sahiplerinden Dursun Elik, emniyet yetkililerinin araması üzerine işyerine geldiğini belirterek, “Geldiğimizde dükkanımın açılmış ve içinin dağıtılmış olduğunu gördüm. Akşam düzenli bir şekilde bırakıp gitmiştim. Ne aradıklarını anlayamadık. Burada boya ve ayakkabı malzemesinden başka bir şey yoktu. Bir şey de almamışlar, sadece dağıtmışlar.” dedi.

İşyeri sahiplerinden Mehmet Demir, “Sabah geldiğimizde bu manzarayla karşılaştık. Girdikleri dükkanları dağıtmışlar. Bir şeyde almamışlar. Sadece para aramışlar. Parada yoktu zaten.” dedi.      

İşyeri sahiplerinden Mehmet Çelik, emniyetin inceleme yaptığını belirterek, “Sabah işyerini açmaya gelen arkadaşlarımızdan birisi dükkanların kapılarının kırıldığını ve içlerinin dağıtıldığını görüp emniyete haber vermiş. Benim dükkanıma girmemişler, 8 dükkandan 4’üne zarar vermişler. Dükkanların içlerini kurcalamışlar. Dükkanlar dağıtılmış, içlerinde bir takım şeyle kurcalanmış. Polisler geldi parmak izi aldı.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.