Araçta sıkışıp kaldılar

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 08.05.2019 - 21:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1430+ kez okundu.
 

Araçta sıkışıp kaldılar

Perşembe ilçesinde otomobilin menfeze düşmesi sonucu iki kişi ağır yaralandı.
İlçenin Kırlı Mahallesi mevkisinde, Muhammet Aksoy yönetiminde 52 AU 961 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yön tabelasına çarptı.  Ardından bariyerlere çarpan otomobil, yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra menfeze düştü. Kazada yaralanan sürücü Aksoy ile Hasan Öztürk araçta sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu araçtan çıkartılan yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki özel hastanelere kaldırıldı.
Perşembe ilçesinde otomobilin menfeze düşmesi sonucu iki kişi ağır yaralandı.

İlçenin Kırlı Mahallesi mevkisinde, Muhammet Aksoy yönetiminde 52 AU 961 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yön tabelasına çarptı. 
Ardından bariyerlere çarpan otomobil, yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra menfeze düştü. Kazada yaralanan sürücü Aksoy ile Hasan Öztürk araçta sıkıştı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu araçtan çıkartılan yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki özel hastanelere kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.