Alzheimer hastası yaşlı kadından haber alınamıyor

ASAYİŞ 16.05.2019 - 16:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1923+ kez okundu.
 

Alzheimer hastası yaşlı kadından haber alınamıyor

Ünye’de dün kaybolan ve alzheimer hastası olduğu öğrenilen yaşlı kadını bulmak için jandarma ekipleri ve aile arama çalışması yürütüyor.
Edinilen bilgiye göre, Ünye’nin Yüceler Mahallesi Kalafat Sokak’ta ailesiyle birlikte yaşayan Suriye Özçilingir (93) evinin yanından dün kayboldu. Yaşlı kadını arayan ve kendi çabalarıyla bulamayan Özçilingir ailesi, durumu Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi. Alzheimer hastası olduğu öğrenilen ve yürüme güçlüğü çeken Suriye Özçilingir’i arama çalışması sürdürülürken, yaşlı kadını görenlerin jandarma ve polise haber vermesi istendi.
Ünye’de dün kaybolan ve alzheimer hastası olduğu öğrenilen yaşlı kadını bulmak için jandarma ekipleri ve aile arama çalışması yürütüyor.

Edinilen bilgiye göre, Ünye’nin Yüceler Mahallesi Kalafat Sokak’ta ailesiyle birlikte yaşayan Suriye Özçilingir (93) evinin yanından dün kayboldu.

Yaşlı kadını arayan ve kendi çabalarıyla bulamayan Özçilingir ailesi, durumu Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi.

Alzheimer hastası olduğu öğrenilen ve yürüme güçlüğü çeken Suriye Özçilingir’i arama çalışması sürdürülürken, yaşlı kadını görenlerin jandarma ve polise haber vermesi istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.