Altınordu'nun Yeni Sahili: Kumbaşı

YAŞAM 15.11.2020 - 21:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2137+ kez okundu.
 

Altınordu'nun Yeni Sahili: Kumbaşı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sahil düzenleme çalışmalarını inceledi. Başkan Güler, yapılan düzenlemeyle birlikte vatandaşlar için daha modern bir yaşam alanı oluşturulduğunu belirtti.
    “ÇEVREYLE UYUMLU GÜZEL BİR DÜZENLEMEYİ BURADA UYGULADIK” Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Güler, “Altınordu ilçemizde bulunan Kumbaşı Sahili’nde düzenleme çalışması gerçekleştirdik. Burası sadece Ordu’nun değil, Türkiye’nin en güzel köşelerinden bir tanesi. Yaptığımız sahil düzenlemesiyle vatandaşlarımıza daha modern bir yaşam alanları oluşturduk. Burada vatandaşlarımız piknik yapacak, denizden faydalanacaklar. Kumbaşı’nda çağdaş bir plaj oluşturuyoruz. Vatandaşlarımız kışın bile buraya gelip rahatlıkla mekânı değerlendirebilecekler. Çevreyle uyumlu güzel bir düzenlemeyi burada uyguladık. Ordu’muza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kumbaşı Sahili’nde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında şev taşıyla istinat duvarı yapıldı. Duvarın arka dolgusuyla birlikte yeni bir saha kazanılmış oldu. Peyzaj çalışmalarının yapıldığı sahilde ağaçlandırma yapılarak, yeşil alanlar oluşturuldu. Kamelya, bank, çöp kutuları ve kent mobilyalarının yerleştirildiği Kumbaşı Sahili’ne aydınlatma ve plaj boyunca kaldırım çalışması yapıldı. Aynı zamanda eski kilit parke taşlar kaldırılıp baskı beton çalışması gerçekleştirildi.       
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sahil düzenleme çalışmalarını inceledi. Başkan Güler, yapılan düzenlemeyle birlikte vatandaşlar için daha modern bir yaşam alanı oluşturulduğunu belirtti.

 

 

“ÇEVREYLE UYUMLU GÜZEL BİR DÜZENLEMEYİ BURADA UYGULADIK”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Güler, “Altınordu ilçemizde bulunan Kumbaşı Sahili’nde düzenleme çalışması gerçekleştirdik. Burası sadece Ordu’nun değil, Türkiye’nin en güzel köşelerinden bir tanesi. Yaptığımız sahil düzenlemesiyle vatandaşlarımıza daha modern bir yaşam alanları oluşturduk. Burada vatandaşlarımız piknik yapacak, denizden faydalanacaklar. Kumbaşı’nda çağdaş bir plaj oluşturuyoruz. Vatandaşlarımız kışın bile buraya gelip rahatlıkla mekânı değerlendirebilecekler. Çevreyle uyumlu güzel bir düzenlemeyi burada uyguladık. Ordu’muza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kumbaşı Sahili’nde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında şev taşıyla istinat duvarı yapıldı. Duvarın arka dolgusuyla birlikte yeni bir saha kazanılmış oldu. Peyzaj çalışmalarının yapıldığı sahilde ağaçlandırma yapılarak, yeşil alanlar oluşturuldu. Kamelya, bank, çöp kutuları ve kent mobilyalarının yerleştirildiği Kumbaşı Sahili’ne aydınlatma ve plaj boyunca kaldırım çalışması yapıldı. Aynı zamanda eski kilit parke taşlar kaldırılıp baskı beton çalışması gerçekleştirildi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.