Altınordu Belediyesinden Sokak Hayvanlarına Özel İlgi

YAŞAM 22.11.2020 - 14:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 998+ kez okundu.
 

Altınordu Belediyesinden Sokak Hayvanlarına Özel İlgi

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'in "Her Can Bize Emanet" anlayışı ile verdiği talimat üzerine Altınordu Belediye ekipleri sokak hayvanlarını hiç yalnız bırakmıyor.
Altınordu Belediye ekipleri hayatlarımıza sevgi merhamet ve neşe katan can dostlarımızı, minik patileri her gün düzenli olarak besleme çalışması yürütüyor. Öteden beri " Her Can Bize Emanet" anlayışı ile sokak hayvanlarına sahip çıkan Altınordu Belediyesi, kendini iyice htirmeye başlayan kış mevsimi ile birlikte sokak hayvanları ile ilgili tedbirlerini arttırıp bu konudaki  hazırlıklarını tamamladı.  Pandemi koşullarıyla birleşen kış mevsiminde sokak hayvanlarının yiyecek bulmasının daha da güçleşeceğini dikkate alan Altınordu belediyesi, sokak hayvanlarını kış şartlarında da sahipsiz bırakmayacak.  Her gün düzenli olarak şehrimizin çeşitli noktalarında oluşturulan besleme noktalarına yem ve mama takviyesi yapan Altınordu Belediyesi ekipleri yine sokak hayvanlarının yoğunlukla bulunduğu noktalarda da besleme çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Göreve geldiği günden bu yana "sevgi ve merhamet şehri Altınordu" diyen Başkan Aşkın Tören'in liderliğinde yine ilk defa şehrin muhtelif mahallelerinde "Kedi Evleri" kuran Altınordu Belediyesi, şehri birlikte paylaştığımız tüm  canlılara sahip çıkmaya devam ediyor. Sokak hayvanlarını besleme çalışmalarında hayvanseverler grupların desteğini de alan  Altınordu Belediyesinin bu çalışması sokak hayvanlarının yaşamlarını kolaylaştırıyor. Altınordu Belediyesinin sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları kış mevsiminde de artarak devam edecek.    
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'in "Her Can Bize Emanet" anlayışı ile verdiği talimat üzerine Altınordu Belediye ekipleri sokak hayvanlarını hiç yalnız bırakmıyor.


Altınordu Belediye ekipleri hayatlarımıza sevgi merhamet ve neşe katan can dostlarımızı, minik patileri her gün düzenli olarak besleme çalışması yürütüyor.

Öteden beri " Her Can Bize Emanet" anlayışı ile sokak hayvanlarına sahip çıkan Altınordu Belediyesi, kendini iyice htirmeye başlayan kış mevsimi ile birlikte sokak hayvanları ile ilgili tedbirlerini arttırıp bu konudaki  hazırlıklarını tamamladı. 

Pandemi koşullarıyla birleşen kış mevsiminde sokak hayvanlarının yiyecek bulmasının daha da güçleşeceğini dikkate alan Altınordu belediyesi, sokak hayvanlarını kış şartlarında da sahipsiz bırakmayacak. 
Her gün düzenli olarak şehrimizin çeşitli noktalarında oluşturulan besleme noktalarına yem ve mama takviyesi yapan Altınordu Belediyesi ekipleri yine sokak hayvanlarının yoğunlukla bulunduğu noktalarda da besleme çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Göreve geldiği günden bu yana "sevgi ve merhamet şehri Altınordu" diyen Başkan Aşkın Tören'in liderliğinde yine ilk defa şehrin muhtelif mahallelerinde "Kedi Evleri" kuran Altınordu Belediyesi, şehri birlikte paylaştığımız tüm  canlılara sahip çıkmaya devam ediyor.
Sokak hayvanlarını besleme çalışmalarında hayvanseverler grupların desteğini de alan  Altınordu Belediyesinin bu çalışması sokak hayvanlarının yaşamlarını kolaylaştırıyor.
Altınordu Belediyesinin sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları kış mevsiminde de artarak devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.