Altınordu Belediyesi’nden sağlık çalışanlarına vefa

BÖLGE GÜNDEMİ 07.09.2020 - 13:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2511+ kez okundu.
 

Altınordu Belediyesi’nden sağlık çalışanlarına vefa

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, Covid-19 salgını sürecinde gece-gündüz demeden fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarının Altınordu Belediyesi’ne ait tüm otoparklardan ücretsiz yararlanacağını söyledi.
  Altınordu Belediyesi, pandemi sürecinin ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana sağlık çalışanlarına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sağlık çalışanlarına yönelik birçok sosyal yönlü çalışma gerçekleştiren, koruyucu maske ve hijyen desteğinde bulunan Altınordu Belediyesi, sağlık çalışanları için yeni bir karar daha aldı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in talimatıyla başlayan uygulamada Altınordu Belediyesi’ne ait tüm otoparklar 31 Aralık tarihine kadar sağlık çalışanlarına ücretsiz oldu.     BAŞKAN TÖREN: “FEDAKÂR SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN HAKKINI NE YAPSAK ÖDEYEMEYİZ”     Covid-19 salgının ülkemizde görüldüğü Mart ayından bu yana sağlık çalışanlarının gecesini gündüzüne katarak fedakârca çalıştığını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, “Pandemi sürecinin şüphesiz en önemli kahramanları sağlık çalışanlarımız. Mart ayından bu yana ailelerinden ve çocuklarından ayrı kalarak toplum sağlığını korumak adına salgınla kahramanca mücadele ediyorlar. Gösterdikleri fedakarlıklarının karşılığı olmasa bile biz de Altınordu Belediyesi olarak bir nebze de olsa kendilerine destek olmak amacıyla belediyemize ait tüm otoparklarımızı 31 Aralık tarihine kadar ücretsiz hizmetlerine sunduk. Ülkemizin dört bir yanında görev yapan ve her an, her koşulda yanımızda olan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.     Salgına karşı mücadelenin devam ettiğini de aktaran Başkan TÖREN, sağlık çalışanlarının hayatları pahasına verdiği mücadele ve milletimizin dikkat ve sabrıyla elde ettiğimiz kazanımların heba olmaması için maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uyulması gerektiğinin altını çizdi.
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, Covid-19 salgını sürecinde gece-gündüz demeden fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarının Altınordu Belediyesi’ne ait tüm otoparklardan ücretsiz yararlanacağını söyledi.

 

Altınordu Belediyesi, pandemi sürecinin ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana sağlık çalışanlarına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sağlık çalışanlarına yönelik birçok sosyal yönlü çalışma gerçekleştiren, koruyucu maske ve hijyen desteğinde bulunan Altınordu Belediyesi, sağlık çalışanları için yeni bir karar daha aldı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in talimatıyla başlayan uygulamada Altınordu Belediyesi’ne ait tüm otoparklar 31 Aralık tarihine kadar sağlık çalışanlarına ücretsiz oldu.

 

 

BAŞKAN TÖREN: “FEDAKÂR SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN HAKKINI NE YAPSAK ÖDEYEMEYİZ”

 

 

Covid-19 salgının ülkemizde görüldüğü Mart ayından bu yana sağlık çalışanlarının gecesini gündüzüne katarak fedakârca çalıştığını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, “Pandemi sürecinin şüphesiz en önemli kahramanları sağlık çalışanlarımız. Mart ayından bu yana ailelerinden ve çocuklarından ayrı kalarak toplum sağlığını korumak adına salgınla kahramanca mücadele ediyorlar. Gösterdikleri fedakarlıklarının karşılığı olmasa bile biz de Altınordu Belediyesi olarak bir nebze de olsa kendilerine destek olmak amacıyla belediyemize ait tüm otoparklarımızı 31 Aralık tarihine kadar ücretsiz hizmetlerine sunduk. Ülkemizin dört bir yanında görev yapan ve her an, her koşulda yanımızda olan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Salgına karşı mücadelenin devam ettiğini de aktaran Başkan TÖREN, sağlık çalışanlarının hayatları pahasına verdiği mücadele ve milletimizin dikkat ve sabrıyla elde ettiğimiz kazanımların heba olmaması için maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uyulması gerektiğinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.