Altınordu Belediyesi’nden Boztepe’ye Sıcak Asfalt

01.10.2020 - 11:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2258+ kez okundu.
 

Altınordu Belediyesi’nden Boztepe’ye Sıcak Asfalt

Altınordu Belediyesi Boztepe Mahallesinde gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması ile mahalle sakinlerini konforlu bir ulaşıma kavuşturdu.
Altınordu Belediye başkanı Aşkın TÖREN’in talimatları doğrultusunda “Bütün Şehir Eşit Hizmet” anlayışı ile 92 mahallede çalışmalarına aralıksız devam eden Altınordu Belediyesi, ulaşım alt yapısını güçlendirmek amacıyla mahallelerdeki asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların standardı yüksek ve konforlu yollarda ulaşımlarını sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Boztepe Mahallesi Kabaroğlu Sokakta bulunan güzergâh sıcak asfalt ile buluştu.       Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalarla konfora kavuşan yol hem mahalle sakinlerine hizmet veriyor hem de şehrimizin önemli turizm merkezlerinden olan Boztepe’ye alternatif bir güzergâh oluşmasına imkân sunuyor.     Sıcak asfalt çalışmalarını değerlendiren mahalle sakinleri yıllardır bekledikleri bir hizmetin yapılmasından dolayı mutluluk yaşıyor. Özellikle yaz aylarında toz, toprak içerisinde kaldıklarını belirten ve asfalt çalışması ile bu sorunların ortadan kalktığını aktaran mahalle sakinleri yapılan hizmet dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini ilettiler.
Altınordu Belediyesi Boztepe Mahallesinde gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması ile mahalle sakinlerini konforlu bir ulaşıma kavuşturdu.

Altınordu Belediye başkanı Aşkın TÖREN’in talimatları doğrultusunda “Bütün Şehir Eşit Hizmet” anlayışı ile 92 mahallede çalışmalarına aralıksız devam eden Altınordu Belediyesi, ulaşım alt yapısını güçlendirmek amacıyla mahallelerdeki asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların standardı yüksek ve konforlu yollarda ulaşımlarını sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Boztepe Mahallesi Kabaroğlu Sokakta bulunan güzergâh sıcak asfalt ile buluştu.  

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalarla konfora kavuşan yol hem mahalle sakinlerine hizmet veriyor hem de şehrimizin önemli turizm merkezlerinden olan Boztepe’ye alternatif bir güzergâh oluşmasına imkân sunuyor.

 

 

Sıcak asfalt çalışmalarını değerlendiren mahalle sakinleri yıllardır bekledikleri bir hizmetin yapılmasından dolayı mutluluk yaşıyor. Özellikle yaz aylarında toz, toprak içerisinde kaldıklarını belirten ve asfalt çalışması ile bu sorunların ortadan kalktığını aktaran mahalle sakinleri yapılan hizmet dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.