Altaş Tv yılın yerel kanalı ödülünü aldı

BÖLGE GÜNDEMİ 01.09.2019 - 16:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2426+ kez okundu.
 

Altaş Tv yılın yerel kanalı ödülünü aldı

Oscarlar sahiplerini buldu
Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Oscarlarını dağıttı. Yılın Yerel Kanalı seçilen Altaş TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altaş, ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Ankara'da düzenlenen ödül törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Programda ilk kon Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Şebnem Bursalı yaptı. Bursalı, “Gazetecilik bir yaşam biçimi. Bugün burada bulunan herkes yaptıkları alanlarında marka olmuşlardır. Kesintisiz olarak 40. kez ödül töreni düzenliyoruz. Dernek olarak bütün üyelerim ekonomik operasyonlara maruz kaldığı bugünlerde demokrasimizden yanayız ve olmaya devam edeceğiz'' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise konuşmasına görevlerini yerine getirirken hayatını kaybeden gazetecileri anarak başladı. Ödül alan isimleri ve kuruluşları tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, her meslek dalı gibi gazeteciliğin de büyük dönüşüm yaşadığını söyledi. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneğinin "2018 yılı Medya Oscarları"na layık görülen medya mensupları ve kuruluşlarını tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, programa destek veren kurumları kutladı. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni'nde “Yılın Yerel TV” kanalı seçilen Ordu Altaş TV’nin ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.
Oscarlar sahiplerini buldu

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Oscarlarını dağıttı. Yılın Yerel Kanalı seçilen Altaş TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altaş, ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Ankara'da düzenlenen ödül törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Programda ilk kon Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Şebnem Bursalı yaptı. Bursalı, “Gazetecilik bir yaşam biçimi. Bugün burada bulunan herkes yaptıkları alanlarında marka olmuşlardır. Kesintisiz olarak 40. kez ödül töreni düzenliyoruz. Dernek olarak bütün üyelerim ekonomik operasyonlara maruz kaldığı bugünlerde demokrasimizden yanayız ve olmaya devam edeceğiz'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise konuşmasına görevlerini yerine getirirken hayatını kaybeden gazetecileri anarak başladı. Ödül alan isimleri ve kuruluşları tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, her meslek dalı gibi gazeteciliğin de büyük dönüşüm yaşadığını söyledi.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneğinin "2018 yılı Medya Oscarları"na layık görülen medya mensupları ve kuruluşlarını tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, programa destek veren kurumları kutladı.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni'nde “Yılın Yerel TV” kanalı seçilen Ordu Altaş TV’nin ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.